Calidris / Luna / You

Plejesæt til solid surface vaske og bordplader

Med vores plejesæt til solid surface håndvaske og bordplader kan du opretholde skønheden og kvaliteten af dine badeværelsesoverflader. Dette plejesæt er designet til at rense, beskytte og fornye solid surface-materialer på en skånsom og effektiv måde. Med sættet får du de nødvendige produkter og vejledning til at holde dine overflader i topform, samtidig med at de bevarer deres naturlige glans og finish.

Valgt
Ingen farve

0192000

Pris
480 kr.

GTIN (EAN) 5713804181619
DB nr. 2148585
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 1 kg
Bruttovægt 1,10 kg
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig