Calidris / Luna / Mido+ / You

Present spejl med glashylde

Present er et smukt tonet spejl, som har en elegant lille hylde, hvorpå du kan stille dine personlige ting, en blomst eller andet på dit badeværelse. Brug det fine spejl på væggen alene, eller placer det bag dit Corona spejl for et anderledes og smukt udtryk i badeværelset. 

Valgt
Spejl

96040

Pris
825 kr.

GTIN (EAN) 5713804648105
VVS nr. 780986241
DB nr. 2388369
Korpusfarve Spejl
Højde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 16 dm³
Nettovægt 2,31 kg
Bruttovægt 2,31 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig