Calidris / Luna / You

Pungvandlås, inkl. afløbsrør og roset

En pungvandlås er en vigtig del af afløbssystemet på et badeværelse. Den har form som en pung og fungerer som en vandtæt forsegling, der forhindrer dårlige lugte fra kloakken i at trænge op i rummet. Pungvandlåsen arbejder ved at opfange vand i en kurve, der fungerer som en barriere for lugte. Dette enkle, men effektive design bidrager til at opretholde en frisk og hygiejnisk atmosfære i dit badeværelse.Anvendes primært ved synlig vandlås under vask, som f.eks. ved bordpladeløsninger.

Valgt
Krom

4881143

Pris
1.090 kr.

GTIN (EAN) 5708877045425
VVS nr. 781299204
DB nr. 1528310
Korpusfarve Krom
Materiale Krom
Nettovægt 0,80 kg
Bruttovægt 0,85 kg
Emballage højde 6 cm
Emballage bredde 32 cm
Emballage dybde (længde) 13 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig