Mido+

Select spejl med sort ramme

Select spejlet er en et flot og elegant firkantet spejl. Spejlet har en tynd sort ramme, hvilket vil stå perfekt til de fleste badeværelsesmøbler. Spejlet er tilgængeligt i fem forskellige bredder, hvilket giver dig mulighed for at vælge den størrelse, der passer bedst til dit badeværelse. Uanset om du har et lille eller stort rum, vil Select spejlet være en god løsning. Ud over dets æstetik er spejlet også af høj kvalitet og holdbart. Den sorte ramme tilføjer ikke kun stil, men beskytter også spejlet mod stød og slag, hvilket bidrager til en længere levetid.

Valgt
Spejl

95410

Pris
1.870 kr.

GTIN (EAN) 5713804386496
VVS nr. 780987151
DB nr. 2322662
Korpusfarve Spejl
Højde 70,40 cm
Bredde 100,40 cm
Dybde (længde) 3,20 cm
Volumen 22,62 dm³
Nettovægt 9,24 kg
Bruttovægt 10,41 kg
Belysningstype Uden lys
El-type 230V
Emballage højde 80 cm
Emballage bredde 105 cm
Emballage dybde (længde) 11 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig