Mido+

Select spejl

Giv dit badeværelse et stilet touch med Select spejlet. Dette firkantede spejl fås i fem forskellige bredder, så du kan finde den perfekte pasform til dit rum. Husk også at tilvælge lamper, når du køber Select spejlet. Vores lamper passer i stil og farve til dit badeværelse og til dit Select spejl. Vores spejle er lavet af holdbare materialer, så de kan modstå fugten i badeværelset. Dette gør dem holdbare og derved også bæredygtige.

Valgt
Spejl

91980

Pris
915 kr.

GTIN (EAN) 5711112923198
VVS nr. 780987040
DB nr. 2022032
Korpusfarve Spejl
Højde 70 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 2,80 cm
Volumen 15,68 dm³
Nettovægt 6,68 kg
Bruttovægt 7,77 kg
Belysningstype Uden lys
El-type 230V
Emballage højde 80 cm
Emballage bredde 85 cm
Emballage dybde (længde) 11 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig