Calidris

Shape bordplade, solid surface

Dansani Calidris Shape bordpladen er lavet af det tynde og eksklusive materiale Solid surface. Det består af et stærkt akrylbaseret kompositmateriale, som har en tæt og rengøringsvenlig overflade. Bordpladen kan skræddersys til dine behov og dit badeværelse. Shape bordpladen er designet til at modstå daglig brug og opretholde sin skønhed over tid. Med sit skræddersyede design og pålidelige materiale er Shape bordpladen det optimale valg til dig, der søger en holdbar og stilfuld løsning til dit badeværelse.

Valgt
Hvid mat

631214003

Pris
8.365 kr.

GTIN (EAN) 5713804191830
Korpusfarve Hvid mat
Højde 1,20 cm
Dybde (længde) 50,50 cm
Materiale Komposit
Nettovægt 30 kg
Bruttovægt 32 kg
Breddetolerance -3/+3 mm
Intervalbredde 140-159 cm
Overflade Solid surface
Emballage højde 2 cm
Emballage bredde 165 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig