Luna / You

Skjult overløbssæt til vaske uden overløbshul (med push-open ventil)

Et skjult overløbssæt er den smarte og stilrene løsning til håndvaske uden overløbshul. Med muligheden for at tilskære det til den præcise længde, der passer til din håndvask, opnår du en fejlfri integration. Det skjulte overløbssæt passer perfekt til moderne indretning, da det eliminerer synlige afløbskomponenter og giver håndvasken en strømlinet og elegant æstetik.

Valgt
Ingen farve

4893643

Pris
695 kr.

GTIN (EAN) 5711112270216
DB nr. 1893902
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,45 kg
Bruttovægt 0,45 kg
Emballage højde 38 cm
Emballage bredde 32 cm
Emballage dybde (længde) 10 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig