Calidris / Luna / You

Soft spejl med lysstyring

Soft er et firkantet spejl med runde hjørner, hvilket giver det et moderne og elegant udseende, der passer perfekt til enhver indretning. Soft spejlet har lysstyring, som gør at du nemt kan justere belysningen efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære på badeværelset. Uanset om du har brug for blødt og dæmpet lys til afslapning eller skarpt og klart lys til præcise opgaver som makeup eller barbering, kan du let tilpasse belysningen til dine behov. For at lysstyringen fungerer, skal du tilvælge lamper. 

Valgt
Spejl

94140

Pris
2.680 kr.

GTIN (EAN) 5713804195425
VVS nr. 781498020
Korpusfarve Spejl
Højde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 3,10 cm
Volumen 9,92 dm³
Nettovægt 4,60 kg
Bruttovægt 5,40 kg
Afbryder Touch
Belysningstype Ekskl. lys - men inkl. LED driver
El-type 12V lysstyring
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Max watt MAX 20W
Emballage højde 90 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 11 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig