Luna / You

Stadium bordstående håndvask

Stadium bordstående vask fra Dansani er moderne elegance på sit højeste niveau. Lavet af førsteklasses sanitetsporcelæn, har denne vask en glat, strømlinet form, der fanger øjet med sin enkelhed og sofistikerede udtryk. Stadium vasken tilføjer en moderne charme til dit badeværelse, der er i perfekt balance mellem form og funktion.

Valgt
Hvid blank

101105003

Pris
2.220 kr.

GTIN (EAN) 5713804390424
Korpusfarve Hvid blank
Højde 13,50 cm
Bredde 46 cm
Dybde (længde) 32,50 cm
Volumen 20,18 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 9 kg
Bruttovægt 10 kg
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 0
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 20 cm
Emballage bredde 50 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig