Mido+

Trådkurv inkl. udtræk

Den praktiske trådkurv er perfekt designet til højskabe. Her får du en alsidig og smart opbevaringsløsning til dit badeværelse. Trådkurven er inkl. udtræk, så du nemt kan tilgå den fra dit højskab. I trådkurven har du plads til ekstra håndklæder, toiletpapir, diverse toiletartikler eller hvad du nu ellers har brug for at kunne opbevare på badeværelset. Det er også oplagt at bruge trådkurven til dit snavsede vasketøj, så du får det væk fra gulvet og fra synsvidde.

Valgt
Alu look

190304210

Pris
375 kr.

GTIN (EAN) 5711112889807
DB nr. 2025916
Korpusfarve Alu look
Højde 45 cm
Bredde 24,20 cm
Dybde (længde) 30,90 cm
Volumen 33,65 dm³
Nettovægt 1,01 kg
Bruttovægt 1,06 kg
Emballage højde 50 cm
Emballage bredde 30 cm
Emballage dybde (længde) 35 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig