Book et møde

Book uforpligtende indretnings-
rådgivning hos Dansani

Er du på udkig efter det perfekte badeværelse, men er usikker på, hvordan du bedst udnytter pladsen og vælger de rette møbler? Hos Dansani tilbyder vi uforpligtende indretningsrådgivning, hvor du kan få en rundvisning samt professionel vejledning og inspiration til dit nye badeværelse. Det foregår i Haderslev, Lyngby eller Hillerød, men vi står også til rådighed, hvis du ønsker at booke et online møde, hvor vi gennemgår dine ønsker til et nyt badeværelse.

Finlandsvej 8, Haderslev

I Haderslev kan du booke et rådgivningsmøde i vores 300 m² store showroom, hvor du får en rundvisning og personlig guide til vores badeværelsesmøbler, og du kan her både mærke og føle på produkterne inden du beslutter dig for et køb. 

Klik her for at booke et rådgivningsmøde i Haderslev

VØLUNDSVEJ 10, HILLERØD

I Village Bolig & Bad i Hillerød kan du se hele 30 Dansani sæt, og her kan du også booke en indretningsrådgivning, hvor vores erfarne designrådgivere kan hjælpe dig med at skabe det perfekte badeværelse, der passer til dine behov og stilpræferencer.

Vi tilbyder også en ekstra service, hvor vi skaber 3D-tegninger af dit badeværelse. Disse tegninger giver dig en visuel fremstilling af, hvordan de valgte møbler vil passe ind i rummet, så du nemt kan visualisere det endelige resultat.

Klik her for at booke indretningsrådgivning i Hillerød

Lyngby Hovedgade 61, Kgs. Lyngby

I Lyngby står vores erfarne designrådgivere klar til at give dig en rundvisning i det flotte 450 m² store showroom. Når du booker en indretningsrådgivning hos os, får du mulighed for at lære mere om vores brede udvalg af stilfulde og funktionelle badeværelsesmøbler. Vores erfarne rådgivere hjælper dig med at finde de løsninger, der passer præcis til dine behov og ønsker.

Som en ekstra service kan vi også udarbejde et sæt 3D tegninger af dit badeværelse. Med disse tegninger får du et visuelt overblik over, hvordan de udvalgte møbler vil se ud i dit rum, så du nemt kan forestille dig det endelige badeværelse.

Klik her for at booke indretningsrådgivning i Lyngby

Online indretningsrådgivning

Ved at booke en uforpligtende, online indretningsrådgivning får du mulighed for at møde vores erfarne rådgivere via videoopkald. Vi guider dig igennem vores omfattende udvalg af stilfulde og funktionelle badeværelsesmøbler, og hjælper dig med at finde de perfekte løsninger, der matcher dine behov og ønsker. Du kan også efter et online møde få udarbejdet en 3D-tegning af dit badeværelse, så du får et godt overblik over farver og mål til dit badeværelse.

Klik her for at booke online indretningsrådgivning

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et badeværelse, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed – uanset om det foregår fysisk i et showroom eller online.