Badeværelsesskabe

Når du skal vælge skabe til dit badeværelse, er det vigtigt at skelne mellem de forskellige slags skabe, som du kan få. Mulighederne er mange, men vi skal nok hjælpe dig på vej. Er du på udkig efter et vaskeskab, hvor vasken sidder ovenpå skabet og afløbet går ned igennem? Eller er du på et udkig efter et sideskab, som fungerer som opbevaring til dine ting på badeværelset? Du har også mulighed for at få et lækkert højskab, med masser af plads til opbevaring, og selvfølgelig kan du også få flotte overskabe, som f.eks. kan hænge på væggen over toilettet, for at give dig mere opbevaringsplads. Et sådant vægskab kan selvfølgelig også bruges andre steder i badeværelset.

Uanset hvilket slags skab, du er på udkig efter, så finder du det helt sikkert her hos Dansani.

Højskab, højrehængslet, 140x35 cm
17.805 DKK
Overskab, 70x35 cm, højrehængslet
11.135 DKK
Overskab, 70x35 cm, venstrehængslet
11.135 DKK
Højskab, venstrehængslet, 140x35 cm
17.805 DKK
Skab 20x20x14,2 cm
1.665 DKK
Overskab 1 låge 40x40x16 cm
7.235 DKK
Overskab 1 låge 40x40x16 cm
7.235 DKK
Overskab med 1 venstrehængslet låge 40x40x16 cm
5.790 DKK
Overskab med 1 højrehængslet låge 40x40x16 cm
5.790 DKK
Overskab 1 låge 80x40x16 cm
9.070 DKK
Overskab 1 låge 80x40x16 cm
9.070 DKK
Overskab med 1 venstrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 1 højrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 1 låge, 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 1 højrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 2 låger, 80x80x16 cm
9.870 DKK
Overskab 2 låger 80x80x16 cm
12.335 DKK
Overskab med 2 låger 80x80x16 cm
9.870 DKK
Skab 1 låge 40x40x30 cm
8.205 DKK
Skab 1 låge 40x40x30 cm
8.205 DKK
Skab med 1 venstrehængslet låge 40x40x30 cm
6.570 DKK
Skab med 1 højrehængslet låge 40x40x30 cm
6.570 DKK
Skab 1 låge 80x40x30 cm
9.070 DKK
Skab 1 låge 80x40x30 cm
9.070 DKK
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Vælg et skab til badeværelset i din stil

Hos os kan du finde mange forskellige slags skabe til badeværelser, og du kan helt sikkert også finde et, der passer ind i din stil. Du kan frit vælge mellem mange forskellige farver og udtryk til dine skabe til badeværelset, og med greb og endda støtteben, kan du skabe lige præcis det udtryk du ønsker. Er du til glatte fronter på dit badeværelsesskab, eller skal det måske være med lameller? Der er skabe med folie, der er badeværelseskabe i finér og du kan i det hele taget sagtens finde lige netop det badeværelsesskab, der passer til dig og din indretning. Er du ikke så meget til synlige greb, kan du naturligvis også vælge push open til dine badeværelsesskabe, og i vores Luna-serie kan du faktisk også få skabe med integrerede greb.

Du kan bringe det naturlige ind i dit badeværelse ved at vælge badeværelsesskabe i træ. Vi har flere serier, hvor du kan få skabe til dit badeværelse i en trædekor. Vi har skabe til dit badeværelse i mørkt eller lyst træ og endda skabe i næsten hvidt eller gråt træ. Du kan vælge lige det du ønsker, så det passer ind i dit badeværelse. Vælg fx et skab i vores serie YOU, hvor du kan vælge at få træ kun på siderne og stadig holde fronten i fx hvid mat. Det giver et flot og interessant look uden at træet overtager dine skabe helt. I vores Calidris serie kan du endda få en farve på din finér, så du både har den flotte træstruktur samt en lækker farve på dit møbel.

Med et badeværelsesskab kan du også nemt tilføje ekstra opbevaringsplads til dit nuværende badeværelse. Et flot lille vægskab kan bruges som overskab over toilettet, og så har du automatisk ekstra plads til dine vatrondeller, cremer, shampoo, barbergrej og meget mere.
Er pladsen lidt trang, så kan du selvfølgelig få et smalt skab til dit badeværelse, og her er mulighederne heldigvis også mange med Dansani. I serien Dansani YOU kan du få smalle overskabe i en bredde på 30 cm og de måler kun 19 cm i dybden. Så selvom du ikke har plads til det helt store, kan et overskab sagtens være løsningen for dig. Et overskab er især praktisk hvis teenageren er begyndt at fylde på badeværelset med cremer, rensemidler, makeup, elastikker samt hårspray, så kan et overskab være en hurtig men god løsning på opbevaring af disse ting.

Hvad skal jeg tænke på ved valg af badeværelsesskab?

Når du skal vælge skabe til dit badeværelse, er det vigtigt at se på hvilket behov du har. Har du brug for meget opbevaringsplads, så er højskabet nok den rette løsning for dig. I højskabet har du plads til alt lige fra shampoo og håndklæder til undertøj og barbergrej. Et højskab tager selvfølgelig mere plads end andre skabe, men til gengæld bliver du belønnet med rigeligt opbevaringsplads.
En anden mulighed for ekstra opbevaringsplads er selvfølgelig de praktiske overskabe. Dem kan du bruge hvor du har plads, fx er pladsen over toilettet ofte uudnyttet og vil derfor give mere opbevaringsplads uden også at tage gulvplads. I overskabet kan du opbevare alle dine småting som fx cremer, vatrondeller, hårspray eller -skum. Overskabene er ofte lidt smallere end andre skabe, hvis pladsen er lidt trang.
Og så kan du selvfølgelig vælge at få et skab til dit badeværelse, som er bygget sammen med din håndvask og dit vaskeskab. Har du fx en asymmetrisk vaskeløsning, kan du ved siden af vaskeskabet få et badeværelsesskab i samme stil som vaskeskabet, og derved få god opbevaring til føntørreren, ekstra shampoo, vaskemidler og alt det andet, som man nu har på sit badeværelse. Du kan vælge at få badeværelsesskabet med skuffer ligesom dit vaskeskab, eller endda gå med en anden løsning for et asymmetrisk og interessant look. Prøv fx et vaskeskab med 2 smalle skuffer og så et sideskab med 1 stor skuffe eller endda en låge.

Du skal selvfølgelig også overveje om dit overskab eller dine højskabe skal åbne til venstre eller højre. Men bare rolig, det kan du sagtens se, når det skal bestilles. Når et overskab er venstrehængslet betyder det nemlig at hængslerne sidder i venstre side, og at skabet åbnes dén vej.

Find et badeværelsesskab i den rigtige størrelse

Her kan du finde dine badeværelsesskabe i flere forskellige bredder og dybder. Vi har endda skabe til badeværelset i forskellige højder, så du kan finde det, der lige passer ind i dit badeværelse.

Badeværelsesskabe kan fås med skuffer eller låger alt efter hvilken model og serie, du vælger. På de små badeværelser er låger en god mulighed, men med skuffer får du et godt overblik i dine sideskabe, da skufferne kan trækkes helt ud og derved giver et godt overblik over indholdet i skuffen.
Visse skabe til badeværelset kan selvfølgelig kun fås med låger, såsom overskabe og højskabe. Du kan dog vælge at få højskabe med 1 eller 2 låger, afhængigt af hvor meget plads du har i bredden i dit badeværelse.

Husk at du altid kan få et overblik over alle bredder og størrelser her på siden eller i vores kataloger.

 

Hvilke typer af badeværelsesskabe kan jeg købe?

Som sagt er der flere forskellige slags skabe at vælge imellem, når det kommer til dit badeværelse. De fleste er jo typisk på jagt efter et vaskeskab, og her på siden kan du se hele vores udvalg. Men har du pladsen til det, kan du også tilføje flere skabe til dit badeværelse.

Et sideskab placeres ved siden af dit vaskeskab og gerne under en bordplade eller en asymmetrisk håndvask på mål, så du altså har vasken på den ene side med vaskeskabet under, og sideskabet ved siden af vaskeskabet for ekstra opbevaringsplads. Har du et stort badeværelse kan du selvfølgelig også vælge at bruge sideskabene på en væg ved siden af, hvor disse vægskabe får en bordplade på toppen, og de kan derved bruges til opbevaring af dine håndklæder, shampooer osv.

Du kan også vælge at få et højskab tilføjet til dit badeværelse. Et højskab giver dig masser af opbevaringsplads, og det fås i flere dybder og bredder, så du kan finde lige netop dét, der passer ind hos dig. Benyt også gerne pladsen ovenover dit højskab til smukke blomster eller pynt, som skaber ekstra stemning i dit badeværelse.
Vidste du, at du kan tilvælge lækkert tilbehør til dine højskabe? Hvad med flot lys inde i skabet, som både skaber stemning og giver dig et godt overblik over dine ting? Til visse skabe kan du også tilvælge en vasketøjskurv eller -pose, som nemt kan tages med ud, når der skal vaskes tøj. På den måde undgår du at have vasketøj liggende på gulvet, det smides bare direkte i vasketøjskurven i dit højskab. Når tøjet skal vaskes, kan du nemt tage posen eller kurven med ud til vaskemaskinen.

Du kan også vælge et overskab eller vægskab, som det også kaldes. Et overskab kan placeres hvor du vil i badeværelset, måske du har plads ved siden af dit spejl? En anden god plads til et overskab på badeværelset er over toilettet. Det er ofte en overset plads, hvor du nemt kan hænge et overskab, og derved få mere plads til opbevaring.
Du kan selvfølgelig også tilvælge lys i de fleste overskabe, så du også her får et godt overblik. Husk at overskabene til badeværelset kommer i flere forskellige størrelser, så selvom du kun har plads til et smalt eller lille overskab, så finder du det her.

Og alle disse skabe kan du få i lige netop den stil og det look, som du ønsker. Vælg gerne det samme udtryk til alle dine skabe, så du derved får ro i badeværelset og bevarer den velvære, der skal være i et lækkert badeværelse.

Hvor højt skal et badeværelsesskab hænge?

Vi anbefaler at du placerer dit badeværelsesskab mellem 80-100 cm over gulvet. Generelt er det dog en god idé at placere skabet i en højde, der er behagelig og praktisk for dig. Du skal have plads til at kunne komme i dine skuffer og få fat i dine ting uden problemer.

Hvordan sætter man et badeværelsesskab op?

Når du køber badeværelsesskabe hos Dansani, får du altid en monteringsvejledning med, som du kan følge. Føler du dig usikker på hvordan opgaven skal gribes an, kan du altid spørge om hjælp fra en installatør, så opsætningen og installationen bliver helt korrekt.

Kan man få lys i badeværelsesskabet?

Ja, det kan du selvfølgelig. Med Dansani kan du få lys i dine forskellige badeværelseskabe, og med lys i dit badeværelsesskab får du et godt overblik over dine ting og det øger også den generelle følelse af velvære i dit badeværelse.

Hvordan hænger man et skab op på væggen?

At hænge et skab op på væggen kan virke som en udfordring, men med de rigtige værktøjer og teknikker kan det gøres nemt og sikkert. Følg vores monteringsvejledning, der følger med skabet, så du kan montere skabet korrekt. Hvis du er usikker på hvordan du skal gøre det, kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel.

Hvordan monterer man en skabslåge?

Montering af en skabslåge kan variere afhængigt af typen af låge og skab, du har købt. Følger du vores monteringsvejledning, kan du altid se hvordan hængsler og skruer skal monteres, så lågen hænger helt perfekt.