Her finder du svar på vores oftest stillede spørgsmål


Hvordan tager man skufferne helt ud af skabene?

Svar: Selve skuffen trækkes helt ud i yderstilling, derefter holder man fast lige bagved skuffefronten på begge sider og løfter i et ryk lodret opad.

Hvad er forskellen på marmor- og porcelænsvaske?

Svar: Porcelænsvaske består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Når det brændes ved ca. 1.220 grader, smelter glasuren til en hård, glat, blank rengøringsvenlig overflade.

Marmorvaskene er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler. Vaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat. Til rengøring af marmorvaske anbefaler vi 'Clean and Shine'.

Hvordan monterer man jeres møbler?

Svar: Der vil altid medfølge en monteringsanvisning, og det er især vigtig at følge den ved montering af vaskeskabe og sørge for, at ALLE vægskruer er monteret. Skulle din monteringsvejledning være blevet væk, kan du altid finde en ny ved at klikke på dette link: 
Se monteringsvejledninger »

Jeg har spørgsmål til jeres produkter
– hvem kan jeg spørge?

Svar: På denne hjemmeside er der mulighed for at finde din lokale forhandler
på forsiden: 
Se forhandlere »

Kan man købe direkte hos jer?

Svar: Du kan som forbruger ikke købe direkte hos vores fabrik. Vi sælger vores produkter gennem VVS grossister, VVS installatører, badbutikker, flisebutikker samt via vores egen butik i Lyngby.

Hvis uheldet er ude – hvor skal jeg så reklamere?

Svar: Som hovedregel skal du ALTID henvende dig til den forhandler, som du har købt produktet hos.

Er jeres produkter lagervarer, eller er der leveringstid?

Svar: Enkelte serier er lagervarer, men for de fleste seriers vedkommende vil der være 2 -3 uger, idet vi laver dit badeværelse efter ordreindgang.