Tilbud - badeværelsesmøbler og brus

Her på siden kan du se, når vi har specielle tilbud eller kampagner på vores møbler, brus eller spejlløsninger. Det er ikke altid at vi kører med tilbud på vores møbler og spejlløsninger, men når vi ikke har en kampagne her på siden, kan du i stedet holde øje med kampagner hos vores forhandlere.

FIND EN FORHANDLER nær dig

Tilbud fra Dansani

Når badeværelset skal renoveres, kan det selvfølgelig hurtigt gå hen og blive en dyr investering, og derfor er det altid rart at kunne spare lidt penge, hvis der fx er rabatter eller kampagner på de her møbler. Hvis du får et samlet tilbud på et badeværelse med møbler og fliser fra en forhandler, kan der også være lavet en rabat på det samlede tilbud, men det er noget du skal aftale med din forhandler.

Du kan både her på siden men i høj grad også på vores sociale medier holde øje med hvornår der er kampagner og rabatter. Så følg os meget gerne på Facebook eller Instagram, så du ikke går glip af de seneste tilbud fra os.

Har du udset dig et specielt møbel fra Dansani eller er du stadig ude efter inspiration? Så se nærmere på vores store inspirationssunivers, hvor du kan læse mere om både nyt badeværelse, stil af badeværelse, størrelse på rummet, belysning og meget mere.

Vidste du fx godt at du både kan finde standardløsninger her hos Dansani, men at du også kan skræddersy dine møbler og gøre dem unikke og personlige?
Det er jo ikke hver dag, at man får nyt badeværelse, og så kan du med Dansani lave en løsning, der passer lige præcis til dig, din stil og dit badeværelse. Måske har du et specielt ønske om at dine møbler skal være af træ og med struktur i fronterne? Eller måske du er ude efter en valgfri farve, som passer lige præcis til dine fliser og det udtryk du går efter? Det kan også være du blot skal bruge et 60 cm vaskeskab med en lækker vask og lækkert tilbehør, og hvor vores standardfarver er lige som du ønsker? Uanset hvad du leder efter, så kan du få det med Dansani.

Vi har også lækre bruseløsninger, der også kan kombineres og sættes sammen så de passer ind hos dig. Vidste du fx godt at nogle af vores Match brusedøre kan foldes, så de ikke tager plads ud i dit rum? Det er helt perfekt til det lille badeværelse, hvor al plads er helt essentiel. Der er selvfølgelig også mange andre slags brusedøre og -vægge i Dansani Match, og du kan læse meget mere om Match brus her eller helt generelt om brus lige her.

Vi har møbler af høj kvalitet, der holder i mange år, og vi giver dig mulighed for at vælge lige præcis det du ønsker. Vi giver dig også en garanti på 10 år, så du kan roligt investere i møbler fra Dansani til dit badeværelse.