Alt til dit badeværelse - kom ind og bliv inspireret

Dansani Bathroom Store er 450 m2 med alt til badeværelset. Lige fra baderumsmøbler til fliser, armaturer, badekar, væghængte toiletter, belysning og de sidste nye accessories. Dansani Bathroom Store er en af Sjællands største, og det er vores mål at være blandt landets førende på udvalg. Det betyder, at vores sortiment spænder lige fra det klassiske til det seneste trendskabende. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken. Her får du inspiration og professionel rådgivning – så du kan designe dit helt personlige baderum.

Hvad kan vi tilbyde?

I butikken finder du en stor udstilling med Dansani badeværelsesmøbler, brus og accessories, hvor du kan se og mærke produkterne. Her kan du lade dig inspirere af de mange kreative indretningsløsninger og skabe dit helt personlige badeværelse.

Se sortimentet fra Dansani her

Ud over Dansanis eget sortiment indenfor badeværelsesmøbler, belysning og bruseafskærming, fører vi også et stort udvalg af øvrigt badeværelsesudstyr som armaturer, toiletter, badekar, fliser, accessories og livsstilsprodukter til badeværelset.

Vi fører produkter fra bl.a.:

 

 

 Book et uforpligtende møde

Skal du renovere baderummet forfra og beslutte dig for en ny grundlæggende stil? Det kan du få rådgivning til hos os.

Klik her for at læse mere

Her finder du os:

Dansani Bathroom Store
Lyngby Hovedgade 61
(Indgang fra Gyldendalsvej)
2800 Kgs. Lyngby
Tlf. +45 45 93 53 09
Klik her for at kontakte os

Åbningstider:

Mandag – fredag : 9:30 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

 

Ledig stilling!

Vi søger en studentermedhjælper til butikken. 

Læs mere her