Dansani Lyngby – inspiration til dit drømmebadeværelse

Hos Dansani Lyngby har vi en 450 m² stor badeværelse udstilling, som vi kalder Dansani Bathroom Store. Her finder du alt indenfor badeværelsesmøbler, fliser, armaturer, brus, toiletter, belysning og de sidste nye accessories. Dansani Bathroom Store hører til blandt Sjællands største badeværelse udstillinger, og vores sortiment spænder lige fra det klassiske til det seneste trendskabende. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Dansani Lyngby og i vores badeværelsesudstilling. Her får du inspiration og professionel rådgivning – så du kan designe dit helt personlige badeværelse.

Book et indretningsmøde med vores designrådgiver

Skal du have nyt badeværelse og er i tvivl om hvordan du skal gribe det an? Så kan du booke et uforpligtende møde med vores professionelle designrådgiver. Vi tilbyder både online møder og fysiske møder her hos os, og vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning til dit nye badeværelse.

Læs mere om at booke et indretningsmøde

Hvad kan vi tilbyde i Dansani Bathroom Store?

Hos Dansani Lyngby finder du en stor udstilling med Dansani badeværelsesmøbler, brus og accessories. Her får du mulighed for at se og mærke produkterne, og du kan lade dig inspirere af de mange kreative indretningsløsninger og skabe dit helt personlige badeværelse. Vi hjælper dig gerne med indretningsforslag og en tegning af dit nye badeværelse.

Se sortimentet fra Dansani her »

Ud over Dansanis eget sortiment indenfor badeværelsesmøbler, belysning og bruseafskærminger, fører vi også et stort udvalg af øvrigt badeværelsesudstyr som armaturer, toiletter, badekar, fliser, accessories og livsstilsprodukter til badeværelset.

Vi fører produkter fra bl.a.:

 

 

Så kig forbi Dansani Bathroom Store og se vores spændende udstilling med alt til badeværelset.

Book et uforpligtende møde

Skal du renovere baderummet forfra og beslutte dig for en ny grundlæggende stil? Det kan du få rådgivning til hos os.

Klik her for at læse mere »

Her finder du os:

Dansani Bathroom Store
Lyngby Hovedgade 61
(Indgang fra Gyldendalsvej)
2800 Kgs. Lyngby
Mail: poslyn@dansani.dk

Kun åbent efter aftale, book herunder:
Book et uforpligtende møde