BESØG DANSANI HADERSLEV OG BLIV INSPIRERET

Åbningstider

Man - fre 8:00 - 16:00

Adresse

Finlandsvej 8, 6100 Haderslev

I vores 250 m² store showroom hos Dansani Haderslev viser vi et stort udvalg af vores forskellige badeværelsesmøbler, belysning og bruseløsninger. Her er du velkommen til at ose rundt for dig selv og lære vores produkter at kende. Vores medarbejdere hjælper dig også gerne med en grundig og professionel vejledning, så du kan træffe det rigtige valg til dit badeværelse. Du er velkommen til at booke et rådgivningsmøde lige her.

Kig ind i vores showroom hos Dansani Haderslev på alle hverdage mellem 8.00 og 16.00 eller efter aftale aften og weekend.

Oplev vores showroom med badeværelsesmøbler og brus

I vores showroom viser vi alle vores badeværelsesmøbler, belysning og brus, så der er masser af inspiration at hente, når du skal indrette dit nye badeværelse. Her finder du møbler, som passer til alle badeværelser, uanset størrelse og form, i vidt forskellige design, materialer og farver, Udvalgte møbler kan du også få efter mål, så de passer ind i lige netop dit badeværelse, uanset skrå og skæve vægge. Udover badeværelsesmøbler og belysning finder du også et stort udvalg af bruseløsninger i vores showroom hos Dansani Haderslev.

Så kig ind og lad os inspirere dig til dit nye badeværelse.

Gå på opdagelse i vores showroomBook et møde med en af vores rådgivere

Står du og skal til at renovere dit badeværelse og er i tvivl om hvilken stil du skal vælge? Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig i gang med projektet. Vi har ekspertise inden for alt fra vådrummets strenge regler og forskrifter til de nyeste trends inden for sanitet, fliser og badeværelsesmøbler. Vores mål er at give dig rådgivning og valgmuligheder, så du kan opnå den optimale løsning og det personlige badeværelse, som du drømmer om. Stilen er op til dig selv at beslutte, men vi er her for at guide dig med inspiration og forslag til løsninger, der gør dit badeværelse både smukt og funktionelt.

Book et møde herunder

Book et møde

Hent masser af inspiration

Går du og spekulerer over, hvordan du skal komme i gang med at renovere dit badeværelse? Indretning af alle typer af badeværelser kan være en udfordring, men uanset udformningen af dit rum er mulighederne mange. Du kan finde masser af inspiration til hvordan du skal gribe projektet an hos os.

Lyst og lækkert badeværelse med brusehjørne og bordplade i sten

EN VASK OVER.

EN SKUFFE UNDER. 

DET ER ALT!

Men fra tanke til handling kan der være langt, især hvis du er lidt usikker på, hvordan du egentlig skal gribe opgaven an. Jo større renovering og nødvendige ændringer, jo mere uoverskuelig synes opgaven at være. Men vi hjælper dig gerne med planlægningen af et nyt badeværelse og giver dig hermed gode ideer, tips og tricks til at hjælpe din drøm på vej.

Haderslev showroom

Stueetage