Book et møde med en af vores designrådgivere og få inspiration til nye vinkler på dit bad

Skal du renovere baderummet forfra og beslutte dig for en ny grundlæggende stil? Det kan du få rådgivning til hos os. Vi har viden om alt fra vådrummets skrappe love og bestemmelser til de seneste trends inden for sanitet, fliser og baderumsmøbler. For os handler det om at give dig vejledning og valgmuligheder, så du kan få både den optimale løsning og det personlige rum, du drømmer om. Stilen skal du selv tage stilling til. Men vi hjælper dig gerne på vej med inspiration og løsningsforslag, der gør baderummet flot og funktionelt.

Ligeså vigtigt for baderummet er alt det, man ikke kan se: Rørsystemer, ventilation, gulvvarme, afløb osv. Med rådgivning hos Dansani sikrer du dig, at alt bliver monteret korrekt. Dansani Bathroom Store samarbejder med en række lokale autoriserede VVS-installatører, og dem henviser vi dig til, hvis du har brug for hjælp til montering. Så er du sikker på, at arbejdet bliver påbegyndt korrekt og afsluttet til tiden.

Dansanis designrådgivere er erfarne og har viden om VVS-installation, lovkrav, indretning, design og belysning. Det er ikke så lidt, vel?
Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og til at høre om dit baderumsprojekt.

 

Designrådgivning i fem enkle steps

  • Book møde her på siden
  • Vi vender tilbage til dig og tager en snak om dine forventninger, så vi kan forberede os godt
  • Vi aftaler endeligt tidspunkt for møde
  • På mødet præsenterer vi ideer og skitser af det nye badeværelse
  • Vi igangsætter projektet ud fra tegningerne og det fastlagte tilbud
Udfyld venligst alle obligatoriske felter

Du kan også booke møde ved at ringe på tlf.: +45 45 93 53 09 eller aftale mødet i butikken