Vaskeskabe til badeværelse

Et vaskeskab til badeværelset er et skab, der har en afløbsudskæring til din vask. Det betyder at et vaskeskab er det skab på dit badeværelse, hvor du har din vask stående ovenpå. Vi har vaskeskabe i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis det vaskeskab, der passer ind på dit badeværelse.

Plejeolie til bakker 100 ml
130 DKK
Plejesæt til vaske med mat overflade
470 DKK
Vask "Stadium" 46x32,5 cm, porcelæn, hvid
2.175 DKK
Vask "Circle" Ø36 cm, porcelæn, hvid
2.175 DKK
Vask "Cube" 50x42 cm, porcelæn, hvid
2.175 DKK
Afløbssystem til brusebunde 43 mm adapter
280 DKK
Bruse skraber inkl. silikonekrog
275 DKK
Silikonekrog 2 stk
120 DKK
Ekstra gummiliste til bruseskraber
80 DKK
Afløbssystem til brusebunde 50 mm adapter
280 DKK
Bruse skraber inkl. silikonekrog
275 DKK
Anslagsliste sort til model A/B/C
1.305 DKK
Arm til model D70, 300 mm, sort
520 DKK
Teleskopstang til model D, sort
520 DKK
Samlekit til teleskopstang til model D+D+4
135 DKK
Drypliste til lige døre, 2 stk. ekstra høj
280 DKK
45° tilbehørskit til brusedør
830 DKK
Kit til rørgennemføring til Match model A/B/E, sort
565 DKK
Arm til afstivning til model D80/D90/D100/D120/D140 + I120, 60 cm (fast væg)
520 DKK
Drypliste til halvrunde døre, 2 stk. ekstra høj
280 DKK
Gulvprofilsæt til firkantede modeller
520 DKK
Gulvprofilsæt til niche modeller
520 DKK
Gulvprofilsæt til modeller med fast brusevæg
520 DKK
Gulvprofilsæt til halvrunde modeller
520 DKK
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Optimer pladsen med et vaskeskab

Med et vaskeskab kan du få masser af opbevaringsplads. Vores vaskeskabe fås både med skuffer og låger, hvor lågerne typisk er på de lidt mindre vaskeskabe, og vaskeskabene med skuffer er til de badeværelser med lidt mere plads, så vælg det, der passer til dine behov. Flere af vores vaskeskabe fås med høje skuffer, så du her har plads til at have dine ting stående oprejste. Dette giver et bedre overblik og gør det nemmere for hele familien at holde orden på tingene.

 

Vaskeskab til badeværelse i mange størrelser og materialer

Her hos os kan du finde lige præcis det vaskeskab, der passer ind i dit badeværelse. Du kan endda sætte flere sammen ved siden af hinanden, hvis du har pladsen til det. Udnyt pladsen på dit badeværelse med lækre og flotte vaskeskabe, så du både får et flot og funktionelt badeværelse.

Har du et lille badeværelse, kan du selvfølgelig også finde det perfekte vaskeskab til det. Du kan vælge et skab på 40 cm med en smal dybde, og en dertil passende vask, og så kan du få vaskeskab på selv det mindste badeværelse. Så tænk smart, når alle kvadratmeterne skal udnyttes på badeværelset. I vaskeskabet får du opbevaring til de mest nødvendige ting, og du udnytter pladsen under vasken optimalt.

Vi har selvfølgelig også vaskeskabe i mange andre størrelser, så du kan finde lige præcis det vaskeskab, der passer til dit badeværelse. Et vaskeskab har gode muligheder for opbevaring, og du kan endda tilkøbe bakker og æsker, som passer perfekt ned i dit vaskeskab, så du får god opbevaring til alle dine småting.
Du kan også få gummimåtter til skufferne, som forhindrer dine ting i at rutsje rundt i skuffen. Vi tilbyder også at du kan tilkøbe elstik til dine skuffer og du kan selvfølgelig også få vaskeskabe med lys i skuffen for et bedre overblik.
For ekstra hyggestemning i badeværelset, kan du også få lys under vaskeskabet og i visse vaskeskabe er det også muligt at indsætte en lysliste mellem vask og vaskeskab.

Vores vaskeskabe fås også i flere forskellige materialer og farver. I vores YOU serie kan du endda få buede vaskeskabe med flotte lameller, som giver et helt andet udtryk til badeværelset. Er du mere til det minimalistiske kan du fx kigge til vores Calidris serie, som har flotte glatte fronter i forskellige sorter af træ og her kan du endda få et flot træ-look i din helt egen farve. I Luna kan du også få vaskeskabe med integrerede greb, og også i Luna er valgmulighederne mange, så du kan få lige præcis det vaskeskab du drømmer om. I de fleste af vores serier kan du faktisk også vælge at få et vaskeskab i en farve efter dit eget valg.
Gå på opdagelse i vores forskellige serier og lad dig inspirere.

 

Find den rette vask til vaskeskabet

Når du skal vælge vask til vaskeskabet, er det her også vigtigt at se på dine behov og ønsker for fx look og rengøring. Skal det være en helstøbt vask til vaskeskabet, eller kunne du tænke dig en bordstående vask i stedet for? Skal det være en enkelt vask eller vil du hellere have en dobbeltvask?

Der er flere forskellige materialer at vælge i mellem, og ved visse vaske er der faktisk også flere forskellige farver at vælge i mellem.

En porcelænsvask er klart det mest populære valg, og det kan vi godt forstå. En porcelænsvask er nem at holde og rengøre, og den holder sig smuk i mange år. Vi har også vaske i det stærke materiale solid surface. Dette materiale har en blød og mat overflade, som gør det behageligt at røre ved. Solid surface vaske kan endda laves meget tynde og på mål, så du kan skræddersy din håndvask og dit vaskeskab til badeværelset. Se meget mere om skræddersyede badeværelset her.
Vi har også flotte vaske i glas, dem finder du i Calidris serien, og så kan vi også tilbyde smukke vaske i natursten, som bliver lavet med minimum 20% genbrugsmateriale. De flotte Silestone vaske og bordplader er meget smukke i dit badeværelse og kan sættes sammen med et vaskeskab i en farve, der passer til, så du får et flot og sammenhængende udtryk.

Derudover kan du også få bordstående vaske, som sættes på en bordplade af træ, silestone eller laminat. De bordstående vaske fås i flere former, så du kan finde lige det, der passer til dit vaskeskab og badeværelse.

 

Det komplette badeværelse

Tænk på dit badeværelse som en komplet enhed, der skal spille sammen i farver og stil. Vælg gerne højskabe eller overskabe i samme stil som dit vaskeskab, og vær omhyggelig med valget af spejl eller spejlskab. Tænk på hvilke behov, der er i familien for opbevaring – både nu og på lang sigt.

Og tænk også gerne lys ind i dit badeværelse. Tilvælg lys både i og under dit vaskeskab, det giver både god stemning og det giver dig også et overblik over dine ting. Med et elstik i din nederste skuffe af dit vaskeskab har du altid strøm til din hårtørrer og morgenrutinerne bliver bare så meget nemmere.