Lamper

Her på siden finder du vores store udvalg af badeværelseslamper. Her finder du lamper til badeværelset, spejllamper samt loftslamper og pendler til dit badeværelse. Vores badeværelseslamper er selvfølgelig godkendte til brug i vådrum. Vores badeværelseslamper fås i forskellige farver, så du kan finde de lamper til badeværelset, der passer ind i stilen på dit badeværelse.

25 Produkter

Find lamper til væg og loft

Leder du efter lamper til dit badeværelse, så er du landet det rette sted. Her på siden kan du finde lamper til dine spejle, spots til loftet i badeværelset og pendler, som du kan bruge som dekorative væglamper. Vores badeværelseslamper fås som sagt også som loftslamper, som giver et godt og behageligt lys i hele dit badeværelse. Med vores Jupiter lamper til badeværelset, kan du skabe et sammenhængende udtryk, da de fås både som loftslamper, spejllamper og pendler, som kan belyse over dit vaskeskab eller bruges som dekorative lamper i badeværelset.

Som væglampe kan du bruge den alsidige Bright-lampe, der kan bruges som væg-, loft- eller spejllampe. Du kan desuden bruge vores pendler i hjørnerne af dit badeværelse, hvor de giver en stemningsfuld badeværelsesbelysning. Du kan desuden bruge vores LED-badeværelseslamper over dine skabe, både som et godt arbejdslys, men selvfølgelig også som god belysning i hele badeværelset.

Dansani udvikler egen LED-belysning med lavt strømforbrug og meget høj lyskvalitet, der gør at farver gengives korrekt (Ra 90-95). Dansani gør meget ud af at sikre en lang levetid gennem at designe lysprodukter så drivere og LED’er kan komme af med varmen, men man skal være opmærksom på, at levetiden nedsættes betydeligt, hvis lyset er tændt konstant. Dette gør sig gældende for alle lamper, ikke kun badeværelseslamper.

De fleste af vores spejle og spejlskabe leveres med 12V trinløs lysstyring fra meget varmt lys på 2.100 Kelvin til koldt lys på 6.500 Kelvin og trinløs dæmp. Seneste indstilling huskes, når der slukkes, hvis der har været slukket min. 5 sekunder.

Med denne lysstyring kan du selv styre farve og styrke på dine badeværelseslamper, og nu kan du også ændre indstillingerne for op til 5 lamper i dit badeværelse. Læs mere om lysstyring under punkt 8 på siden her.

 

Et stort udvalg af spejllamper

Flere af vores spejle har indbygget lys, men vi har også spejle, hvor du skal tilvælge spejllamper. Disse lamper sidder over dine spejle og giver fantastisk lys ned over spejlet og ud i rummet. Alt efter hvilken slags lampe du vælger, skal du vælge 1 eller 2 badeværelseslamper, det afhænger af hvilken bredde dit spejl er.
Så husk at hvis du køber spejl uden integreret belysning, er det en god idé at tilkøbe lamper over dit spejl, så du sikrer at du har en god belysning i dit badeværelse. Her på siden kan du se vores udvalg af badeværelseslamper over spejle.

Vi har flere forskellige slags spejllamper at vælge i mellem.
Der er fx den runde Jupiter lampe, som fås i 3 forskellige farver. Denne spejllampe fås også som loftslampe og pendel, så du kan få et sammenhængende udtryk i dit badeværelse, hvis du vælger at sætte flere af Jupiter badeværelseslamper op. Farverne du kan vælge mellem til Jupiter spejllampe eller pendel er sort, hvid og krom. Vælg gerne den samme farve til alle dine lamper for et ensartet udtryk i dit badeværelse.

Vi har også den aflange Stratos lampe, som kan fås i flere bredder, så den passer lige netop til det spejl, som du har valgt. Dette gælder også for vores Libra lampe, som du kan købe i forskellige bredder. Den aflange Vela lampe fås kun i 1 bredde.

Derudover kan du købe den elegante og smukke Lyra lampe. Denne fås både som spejllampe og som pendel, som du kan bruge som dekorative væglamper. Disse lamper til badeværelset har et flot lys og de fås i farverne sort eller messing. Bruger du Lyra lamperne over dit spejl, skal du være opmærksom på at lamperne går ned over spejlet, hvilket er med til at give ekstra lys i dit badeværelse. Lyra lampen har rillet glas, hvilket giver et smukt og stemningsfuldt udtryk i dit badeværelse.

 

Badeværelseslamper godkendt til vådrum

Vores LED lamper til badeværelset er godkendte til brug i vådrum. Under hver lampe til badeværelset, som du kan finde her på siden, kan du se specifikationer på lamperne, og herunder kan du se hvilken IP-klasse de tilhører. IP44 betyder at lampen er godkendt til brug i vådrum, og du kan derfor trygt og roligt sætte badeværelseslampen op i dit badeværelse.

Dansani gør det muligt for dig at vælge badeværelseslamper, hvor der er sammenhæng mellem stil og funktionalitet. Vores lamper til badeværelset fås i flere udformninger, så du kan få lige de lamper, der passer ind i dit badeværelse.

Vil du blive klogere på lamper til badeværelset, så kan du læse mere her.

Se også vores inspirationssider, hvor du kan læse om flere ting, bl.a. at finde din stil i badeværelset.

 

Find spejle med integreret lys

De fleste af vores spejle har integreret belysning, så du kan få flot lys direkte fra spejlet. Vi har også spejle, der er oplyste bagfra, og vi har andre spejle hvor belysningen sidder direkte på spejlet.

Vi har flere spejle, der har vandrette lysfelter i toppen og bunden af spejlet. Disse lysfelter giver et godt lys, og flere af spejlene har lysstyring, så du selv kan styre styrken og farven på dit lys. Vores Show spejl har et flot lys hele vejen rundt om spejlet, hvilket betyder at du får et godt og behageligt lys i dit badeværelse.

Med lysstyring på lamperne og spejlene i dit badeværelse, kan du selv styre farven og styrken på dit lys, hvilket er vigtigt i forhold til livskvaliteten og dit velvære. Læs mere om lysstyring af lys under næste afsnit.

Er du i stedet interesseret i et af vores spejlskabe kan du se mere her. Ligesom vores spejle, har vi spejlskabe med integreret belysning samt spejlskabe hvortil der skal købes lamper.

 

Mod lysere tider

Vidste du godt, at der er livskvalitet i godt lys? Det er videnskabeligt bevist. Vi har det faktisk bedst i dagslys, men vi befinder os i gennemsnit indenfor i 80% af tiden, så derfor er det afgørende, at lyset indenfor ligner dagslyset mest muligt. Det gælder også tidspunktet på døgnet.
Lyset styrer nemlig også kroppens døgnrytme, så for meget lys om aftenen inden vi skal i seng betyder, at det kan være svært at falde i søvn. Løsningen på den udfordring er lysstyring på dit badeværelse. Et dæmpet rødligt lys, inden du går i seng, så kroppen ikke forstyrres. Om morgenen skal lyset være mere blåligt og kraftigere, for nu skal kroppen vågne, og du skal kunne sætte krøllerne og lægge make-up, så du ser mest naturlig ud, når du træder ud i dagslyset.

MED ET ENKELT TRYK

Størstedelen af Dansani spejle og spejlskabe er med lysstyring, så du med et enkelt tryk på touch-panelet kan ændre lysets farve og styrke efter tidspunkt på dagen og dit behov. Nu giver vi også mulighed for at samle spejle, pendler og spots i en gruppe, så det samlet kan styres med kun et enkelt tryk. Så én justering af spejllyset vil også justere spots og pendler på både farvetone og lysstyrke. Den unikke trådløse styring er enkel at opsætte og kræver ingen wi-fi forbindelse – du skal blot tilkøbe én modtagerenhed for at sammenkoble op til 5 pendler og loftslamper.

DET BEDSTE LYS

Vi har igennem mange år nørdet rigtig meget med kvaliteten af vores lys, så vi som en af ganske få leverandører kommer så tæt på dagslys kvalitet som muligt. Så du kan se dig selv i så naturligt lys som muligt - og blive glad.

NATBELYSNING

Der er ingen grund til at vække kroppen, hvis du har behov for et toiletbesøg om natten. Som noget helt nyt kan Dansani vaskeskabe udstyres med en nat-lys-funktion med bevægelsessensor, så der automatisk tændes et svagt lys under skabet - lige præcis nok til at du kan orientere dig uden at vågne rigtigt.

 

Hvilke lamper kan bruges på bad?

De lamper, du sætter op i dit badeværelse, skal være udviklet til brug i badeværelset, og her skelnes mellem forskellige zoner, hvor lamper i zone 2 kræver en IP44 godkendelse. Zone 2 er området fra yderkanten af brusekabine og badekar eller 120 cm fra brusehovedet. Alle Dansanis lamper og indbygget lys er IP44 godkendt til badeværelsesbelysning, så her kan du være helt tryg.

 

Hvor mange lumen skal der være på et badeværelse?

Antallet af lumen, der kræves i et badeværelse, afhænger af størrelsen på rummet, belysningens placering og anvendelsen af badeværelset. Generelt set vil et badeværelse kræve et højere antal lumen end mange andre rum i huset, da badeværelset er et sted, hvor man har brug for god belysning til at udføre personlig hygiejne og gøre sig klar til dagen.

 

Hvilken pære til badeværelse?

Det er vigtigt at vælge en pære, der kan tåle den fugtige og dampfyldte atmosfære i et badeværelse og samtidig give tilstrækkelig belysning til rummet. En af de bedste valgmuligheder er en LED-pære, da de er energieffektive, har en lang levetid og kan tåle høje niveauer af fugt og damp. Dansanis LED-lamper kan justeres i både styrke og farvetemperatur, så du kan vælge en lampe, der passer til din personlige præference og dit belysningsbehov.

 

Hvilke lys til badeværelset?

De fleste ønsker sig et roligt og smukt udtryk i badeværelset, og det får du bl.a. ved at tænke din badeværelsesbelysning som en sammenhængende løsning. Vælg fx vores Jupiter lampe, der fås både som loftsspot, som pendel og som spejllampe. Med de 3 matchende lamper i dit badeværelse får du ikke blot et flot lys, men også et enkelt udtryk.

 

Hvordan får man god belysning på badeværelset?

Lyset ved dit badeværelsesspejl skal afsløre de detaljer, du helst selv vil opdage, inden andre gør det. Med andre ord skal du kunne lægge en make-up eller barbere dig i så naturlig en badeværelsesbelysning som muligt, så du ser dig selv, som du vil gøre i godt dagslys. Vi anbefaler, at du vælger spejl eller spejlskab med indbygget lys eller lamper på toppen.