Find Dansani Hillerød hos Village Bolig og Bad

Dansani Hillerød finder du hos Village Bolig & Bad, som er et stort og lækkert ubemandet showroom i Hillerød. Vi har åbent alle dage og alle døgnets timer, så du i ro og mag kan gå op opdagelse og udforske vores produkter, så meget du vil, og når du vil. I det flotte showroom finder du udover Dansani badeværelsesmøbler, brus og belysning også andre brands indenfor indretning af bad og bolig så som Grohe og Unidrain. Oplev, mærk efter og bliv inspireret, så du kan træffe det rigtige valg til dig og dit badeværelse.

Oplev Dansani badeværelsesmøbler, belysning og brus

Hos Village Bolig & Bad udstiller vi et stort udvalg af forskellige badeværelsesmøbler brus, og belysning, og der er masser af inspiration at hente, når du skal indrette dit nye badeværelse. Du finder møbler til alle badeværelser, uanset størrelse og form, i forskellige design, materialer og farver. Vi tilbyder også løsninger efter mål, så de passer ind i lige netop dit badeværelse, uanset skrå og skæve vægge. Udover badeværelsesmøbler og belysning finder du også et udvalg af bruseløsninger i vores Dansani Vejle showroom hos Village Bolig og Bad.

Har du spørgsmål til vores produkter under dit besøg i Dansani Hillerød showroom, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 73222900. Se vores åbningstider her.

Guide til ADGANG »

Se mere på villageshowrooms.com

Village Bolig & Bad

Vølundsvej 10
3400 Hillerød

 

Udfyld formularen herunder for at modtage en QR-kode via SMS.
Koden skal scannes ved indgangen.

Badmiljøer i Village Bolig og Bad - Hillerød

Klik på linket under billedet af det ønskede bademiljø for at se priser på de badeværelsesmøbler der indgår i rummet.

Badeværelsesmøbler fra Dansani sælges via forhandlere, badbutikker og udvalgte online shops.
Se vores forhandlerliste her eller kontakt din lokale VVS-installatør, som du ønsker at benytte til dit kommende badeværelsesprojekt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på: mail@dansani.dk eller tlf.: +45 73 22 29 00.