Badeværelser - inspiration til indretning

Mangler du inspiration til dit nye badeværelse
Hos Dansani er vi specialister i badeværelser og kender derfor alt til de udfordringer, du står over for, når du skal indrette nye badeværelser. Inspirationen til indretning af specielle typer rum er ofte svær at finde, så derfor har vi samlet en masse tips og tricks til, hvordan du optimalt kan indrette dit badeværelse uanset størrelse, form og budget.

Find din stil til badeværelset

Synes du at det er svært at finde din personlige indretningsstil? Heldigvis giver vi dig her et overblik over nogle af de mange forskellige indretningsstile – og tip til, hvordan du finder den stil, der passer til dig!

Se find din stil »

Nyt badeværelse? – kom godt i gang

Drømmer du om et nyt badeværelse, men synes at projektet er lidt uoverskueligt og svært at tage hul på? Så læs med her, hvor vi med gode ideer, tips og tricks hjælper dig godt i gang med at gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed.

Se nyt badeværelse »

Badeværelsets størrelse og form

Har du et badeværelse, der er stort, lille eller har skrå og skæve vægge? Uanset hvordan dit badeværelse ser ud, har vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

se rumstørrelse og form »

Det personlige badeværelse

Lækre materialer og alskens farver myldrer frem i indretningsbilledet, og denne trend ser vi også i badeværelset. Bliv inspireret af vores mange farver, træstrukturer og materialer og se, hvordan disse kan mikses og kombineres med forskellige grebsløsninger for at opnå et helt personligt udtryk.

se personlige badeværelser »

Det skræddersyede badeværelse

Med serierne LunaYOU og Calidris giver vi dig friheden og mulighederne for at indrette dit badeværelse, som det passer dig. Med møbler der kan skræddersys, med dine egne unikke farvevalg og med spejle, håndvaske og lækkert tilbehør, som fuldender det hele, så det bliver det badeværelse, du har drømt om.

se skræddersyede badeværelser »

Badeværelsesbelysning

Vi ønsker alle at se godt ud både i spejlet, og når vi kommer ud i dagslys. Derfor kan det godt betale sig at sætte sig ind i, hvilken type belysning der passer bedst til både dine funktionelle behov og din indretningsstil. Dette gælder både lyset omkring spejlet, men også i resten af rummet.

se badeværelsesbelysning »

Det lille badeværelse

Har du kun få kvadratmeter at boltre dig på i badeværelset? Så fortvivl ikke… Der findes et hav af muligheder til optimal indretning af det lille badeværelse, så det både synes større og samtidig og giver mulighed for masser af opbevaringsplads.

se det lille badeværelse »

Det store badeværelse

Har du et stort badeværelse, hvor der skal være plads til hele familien, eller vil du gerne skabe en oase af velvære i dit eget badeværelse? For at hjælpe dig i gang har vi samlet en masse inspiration til, hvordan du kan indrette dit store badeværelse med vores mange spændende produkter.

se det store badeværelse »

Rum med skrå og skæve vægge

Har du et rum med skrå vægge eller skæve vinkler, så skal du ikke bekymre dig. Der findes mange muligheder, som både kan give dig ekstra opbevaring og samtidig optimere indretningen af skrå og skæve rum, så hverdagen på badeværelset bliver lidt nemmere. Se vores bud på forskellige badeværelser til din inspiration.

badeværelse med skrå vægge »

Dobbeltvask

Når mange bruger badeværelset, opstår der ofte kø ved håndvasken. En dobbeltvask er en fremragende løsning af denne udfordring. Vælg mellem flere forskellige design og materialer og find en vask, der passer perfekt til dit badeværelse.

se dobbeltvaske »

Badeværelsesspejle

Et spejl er en praktisk nødvendighed på badeværelset, men samtidig sætter det også rammen for stilen i rummet. Har du ikke råd til den helt store renovering, så pift bare dit badeværelse op med et nyt spejl. Vælg dog altid et spejl med et ordentligt lys, der gengiver farver så naturligt som muligt.

se badeværelsesspejle »

Spejlskabe

Vi har alle har brug for et spejl i badeværelset, men vil du gerne have ekstra opbevaring til de ting du ofte bruger, så vælg et spejlskab. Du udnytter vægpladsen, og får med fx elstik og forstørrelsesspejl ekstra komfort og praktik til dit badeværelse. Inspiration til forskellige løsninger finder du her.

Se spejlskabe »

Badeværelsestilbehør

Tilbehøret sætter prikken over i’et på dit badeværelse. Enten som det sidste dekorative touch eller for at optimere indretningen og dermed lette hverdagen i forskellige typer badeværelser. Inspiration til, hvordan du kan lege med accessoires i din indretning, finder du her.

se badeværelsestilbehør »

Brusekabiner og bruseafskærmninger

Badeværelser og inspiration hertil kommer i mange forskellige former og størrelser, så brug gerne lidt ekstra tid på at finde den bruseløsning der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du har et stort eller et meget lille badeværelse, så findes der en løsning, der kan gøre din brusedrøm til virkelighed.

se brusekabiner og -afskærmninger »

Create your personal space

Vores løfte til dig er "Create your personal space". Det er en fortælling om muligheder, kreativitet og individualitet.

Vores løfte til dig »

Nysgerrig på de nyeste trends?

Elsker du farver? Eller er du mere begejstret for de metalliske overflader?

Se trends »

Hvem er vores designere?

Se de dygtige designere, som tegner og designer vores produkter.

Mød dem »