Dansani tilpasser sig tidens tendenser

Selv om et badeværelse er noget, du skal leve med i mange år, så er der alligevel flere spændende trends indenfor indretning og designs, du kan holde øje med. Dansani er tidløst design, og det tidløse betyder også, at du får noget, som altid kan tilpasses aktuelle trends.

Nordic Cool

Norden er er virkelig in lige nu. Og det gælder ikke kun design og arkitektur, men også mad, mode og sågar tv-serier. Design skal følge funktionalitet og løses i enkelthed i et tidløst udtryk. Håndværket er i centrum og repræsenterer det menneskelige aftryk i en tid, hvor det naturlige ofte må vige pladsen for teknologi. Det særlige nordiske lys går også igen med jævn, blød og indirekte belysning.

Se mere »

Træ & struktur

I norden har vi altid haft tradition for synligt træ i indretningen, men badeværelser har ofte været mere hvide og kliniske. I dag har vi i høj grad inviteret naturen indenfor i badeværelset, hvilket ses på møblerne, hvor træet, teksturen, materialerne samt forarbejdningen igen er i centrum.

Se mere »

Mangfoldigt farvespil

Efter en længere periode, hvor alt er gået mod det sikre, og hvor hvid har domineret suppleret af lidt gråt og sort, spirer farverne nu frem. Det er pastel og andre modige og til tider lidt skæve farver, der giver kant og liv til det øvrige interiør.

Grå er stadig til stede og er bredt ud over et større spektrum af såvel varme som kølige gråtoner.

Se mere »

Metalliske overflader

Sammen med en eksklusiv trend mod messing- og guldoverflader indenfor både badeværelset  og resten af boligen ses samtidig en ny tilgang til metalliske overflader, hvor de males – som oftest mat – i typisk sort og hvid. Det giver nærmest en retro-oplevelse af sammenhængen. Det kan være alt fra greb og armaturer til lamper og stoleben.

Se mere »