Match

Afstandsstykker (2x6 mm) dør/fast væg til udvidelsesprofil

Disse afstandsstykker er specielt designet til at skulle bruges sammen med vores udvidelsesprofil. Afstandsstykker er en uundværlig løsning, når du har et ujævnt gulv og skal installere vores vægge eller brusedøre. Afstandsstykkerne er små, men effektive og giver dig mulighed for at skabe en plan og stabil overflade, selvom gulvet har ujævnheder. De er med til at sikre at vandet løber korrekt ud af din bruser, og sikrer også at dine vægge og døre bliver monteret korrekt.

Vælg farve
Valgt
Krom

1600629

Pris
285 kr.

GTIN (EAN) 5711112486891
DB nr. 1960175
Korpusfarve Krom
Nettovægt 0,01 kg
Bruttovægt 0,01 kg
Emballage højde 17,20 cm
Emballage bredde 10,50 cm
Emballage dybde (længde) 4,50 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig