Calidris / Luna / Mido+ / You

Base greb

Base er et bøjlegreb, der passer perfekt ind i det mere moderne og til tider rå badeværelse. Det aflange greb er kantet og skaber en enkel og ensartet stilart i dit badeværelse. Base bøjlegrebet er nemt at gribe fat i, så du kan tilgå alle dine ting i skabe og skuffer. Det er fremstillet af Zamak, som er en holdbare type legering, der består af en blanding mellem zink, aluminium, magnesium og kobber.

Vælg farve
Valgt
Blank krom

189547343

Pris
235 kr.

GTIN (EAN) 5711112962951
VVS nr. 780998934
DB nr. 2076554
Korpusfarve Blank krom
Højde 1 cm
Bredde 33 cm
Dybde (længde) 3,20 cm
Volumen 0,11 dm³
Materiale Zink
Nettovægt 0,25 kg
Bruttovægt 0,25 kg
Emballage højde 1 cm
Emballage bredde 33 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig