Calidris

Bordplade, træ

Træbordpladerne til Dansani Calidris-serien tilføjer et strejf af naturlig elegance til dit badeværelse. Disse skræddersyede bordplader er fremstillet af førsteklasses træsorter og tilpasset til Calidris-møblerne, hvilket skaber en harmonisk forbindelse mellem funktionalitet og æstetik. Den varme og autentiske træstruktur giver rummet et varmt udtryk, samtidig med at det tilfører en følelse af luksus og kvalitet.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

187412044

Pris
7.090 kr.

GTIN (EAN) 5713804276810
Korpusfarve Eg noir
Højde 3 cm
Dybde (længde) 41,20 cm
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 0,50 kg
Bruttovægt 2,37 kg
Breddetolerance -1/+1 mm
Intervalbredde 120-139 cm
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 145 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig