Calidris

Bordplade, træ

Giv dit badeværelse en skræddersyet elegance med træbordpladerne fra Dansani Calidris-serien. Disse unikke bordplader er designet til at passe perfekt til Calidris-møblerne og tilføjer en sofistikeret dimension til dit rum. Uanset om det er den varme glød af egetræ eller den subtile charme af valnød, bringer træbordpladerne en fornemmelse af autentisk håndværk og tidløs skønhed til din indretning.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

187506044

Pris
3.260 kr.

GTIN (EAN) 5713804275066
Korpusfarve Eg noir
Højde 3 cm
Dybde (længde) 51,20 cm
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 0,94 kg
Bruttovægt 1,81 kg
Breddetolerance -1/+1 mm
Intervalbredde 60-79 cm
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 85 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig