Calidris / Luna / You

Bundventil med automatisk åbning

Bundventilen er en essentiel komponent i ethvert afløbssystem. Den sikrer, at vandet drænes effektivt fra håndvasken eller vasken, samtidig med at den forhindrer utilsigtet tilbageløb. Med sit enkle, men afgørende design, er bundventilen afgørende for at opretholde et velfungerende og hygiejnisk badeværelse.

Vælg farve
Valgt
Hvid

4884310

Pris
1.810 kr.

GTIN (EAN) 5713804311665
Korpusfarve Hvid
Nettovægt 0,40 kg
Bruttovægt 0,40 kg
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig