Luna / You

Classic støtteben

Giv dine badeværelsesmøbler solid støtte med vores pålidelige støtteben. Disse ben tilføjer ikke kun stabilitet til dine møbler, men giver også en elegant finish til dit badeværelsesområde. Med støtteben kan du understrege stilen i dit badeværelse. Skab en balanceret og pålidelig indretning med vores støtteben, der er skabt til at matche dine møbler perfekt.

Vælg farve
Valgt
Hvid

842110010

Pris
180 kr.

GTIN (EAN) 5713804013194
DB nr. 2076566
Korpusfarve Hvid
Højde 19 cm
Dybde (længde) 12 cm
Nettovægt 0,21 kg
Bruttovægt 0,21 kg
Emballage højde 25 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig