Calidris / Luna / Mido+ / You

Daisy greb

Daisy er et smukt og meget særligt greb. Grebet har en speciel overfalde med små riller, der gør at lyset skinner smukt op på skabet, hvor refleksionen danner en fin lille blomst – deraf navnet Daisy. Grebet passer rigtigt godt ind i de mere romantiske stilarter, men du kan selvfølgelig bruge det som du har lyst til. Daisy grebet er fremstillet af det holdbare materiale Zamak.

Vælg farve
Valgt
Blank messing

189552044

Pris
100 kr.

GTIN (EAN) 5711112962982
VVS nr. 781295605
DB nr. 2076318
Korpusfarve Blank messing
Bredde 2,40 cm
Dybde (længde) 2,60 cm
Materiale Zink
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig