Calidris

Form bordplade, glas

Forvandl dit badeværelsesdesign med Form glasbordpladen. Den lakerede bagside og krystalklare glasudførelse tilføjer et strejf af raffineret elegance. Den farveneutrale karakter af det klare glas gør det til en stilfuld base for din badeværelsesindretning. Praktisk og nem at vedligeholde, er bordpladen resistent over for almindelige kemikalier. Med en imponerende kapacitet til at bære op til 100 mm udhæng uden understøtning giver Form bordpladen en funktionel fleksibilitet. Det er tid til at tage din badeværelsesstil til det næste niveau med dette designmæssige mesterværk.

Vælg farve
Valgt
Hvid mat

630816003

Pris
9.640 kr.

GTIN (EAN) 5713804193827
Korpusfarve Hvid mat
Højde 1,20 cm
Dybde (længde) 50,50 cm
Materiale Glas
Nettovægt 29 kg
Bruttovægt 31 kg
Breddetolerance -1/+3 mm
Intervalbredde 160-179 cm
Overflade Glas
Emballage højde 2 cm
Emballage bredde 185 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig