Calidris / Luna / Mido+ / You

Grace greb

Grace grebet er et smukt og klassisk bøjlegreb. Grebet har en flot afrunding og fremstår elegant og flot på dine badeværelsesmøbler. Grace grebet har et strejf af romantik over sig, og det passer derfor godt på de fleste badeværelsesdesigns. Grebet er rart at hold ved og giver dig nem adgang til dine ting i dine badeværelsesmøbler.

Vælg farve
Valgt
Blank krom

189555043

Pris
150 kr.

GTIN (EAN) 5711112963064
VVS nr. 781296504
DB nr. 2076321
Korpusfarve Blank krom
Bredde 17,40 cm
Dybde (længde) 3,50 cm
Materiale Zink
Nettovægt 0,08 kg
Bruttovægt 0,08 kg
Emballage højde 1 cm
Emballage bredde 17,40 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig