Match

Gulvprofilkit til fast væg modeller

Dette gulvprofilkit skal bruges til vores Dansani Match faste vægge, der er kombineret med en dør. Profilet følger ikke med som standard, men det kan nemt eftermonteres. Et gulvprofilkit sikrer optimal vandsikring og muliggør CE-godkendelse i henhold til EN 14428:2015. Dette kit er designet til at blive placeret udvendigt på døren, hvilket skaber en effektiv barriere for at forhindre vand i at sive ud på badeværelsesgulvet. Gulvprofilkittet er fremstillet af holdbart og vandtæt materiale, der er specielt udvalgt til at modstå vand og fugt, hvilket forhindrer potentielle vandskader. Denne avancerede forseglingsteknologi gør det muligt at opnå en tæt og sikker forbindelse mellem dør og gulv, samtidig med at det tilføjer et æstetisk udseende til bruseområdet. En særlig fordel ved dette gulvprofilkit er, at det opfylder de strenge krav for CE-godkendelse, hvilket betyder, at det er testet og verificeret for at overholde alle relevante sikkerhedsstandarder og krav for installation i vådrum.

Vælg farve
Valgt
Krom

1600552

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112659721
DB nr. 1960120
Korpusfarve Krom
Højde 1 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,10 dm³
Nettovægt 0,34 kg
Bruttovægt 0,57 kg
Emballage højde 100 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig