Match

Gulvprofilkit til firkantede modeller

Dette gulvprofilkit skal anvendes til vores firkantede modeller, hvor du har købt 2 stk. af enten svingdøren, foldedøren eller den faste væg med svingdøren. Med gulvprofilkittet kan du sikre dig, at vandet siver ud på badeværelset, når du er i bad, og det muliggør desuden en CE-godkendelse i henhold til EN 14428:2015, når det er monteret. Gulvprofilkittet skal monteres udvendigt på døren og følger ikke med som standard, når du køber en bruseløsning fra Dansani. Det kan dog nemt eftermonteres. Gulvprofilkittet er fremstillet af holdbart og vandtæt materiale, der er specielt udvalgt til at modstå vand og fugt, hvilket forhindrer potentielle vandskader. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600550

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112659707
DB nr. 1960117
Korpusfarve Krom
Højde 1 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,10 dm³
Nettovægt 0,64 kg
Bruttovægt 0,87 kg
Emballage højde 100 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig