Match / XXL

Håndklædekrog i silikone (2 stk.)

Denne smarte håndklædekrog i silikone fås i både lys og mørk grå. Det er et sæt med to dobbeltkroge, der er meget praktiske. Du kan hænge dem på kanten af bruseglasset, enten indvendigt eller udvendigt. Disse kroge er perfekte til at hænge håndklæder, børster, svampe og andre ting, så de er lige ved hånden, når du er i bad og har brug for dem.

Vælg farve
Valgt
Lys grå

1600013

Pris
120 kr.

GTIN (EAN) 5711112059996
VVS nr. 674149892
DB nr. 1819855
Korpusfarve Lys grå
Højde 6 cm
Bredde 4 cm
Dybde (længde) 2 cm
Volumen 0,05 dm³
Nettovægt 0,07 kg
Bruttovægt 0,08 kg
Emballage højde 12,10 cm
Emballage bredde 6,60 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig