Calidris / Luna / You

Hydra elektrisk håndklædetørrer

Dansani Hydra er en høj og elegant designet håndklædetørrer. Den har 4 kroge placeret i 2 højder, og den er perfekt til badeværelset, hvor pladsen er lidt begrænset. Den høje håndklædetørrer kræver nemlig ikke ret meget vægplads. Hydra håndklædetørrer giver dig ikke kun en varm start på dagen, men er også et stilfuldt element i dit personlige badeværelse.

Vælg farve
Valgt
Sort

8114022

Pris
2.925 kr.

GTIN (EAN) 5713804152138
DB nr. 2310252
Korpusfarve Sort
Højde 140 cm
Bredde 7,50 cm
Dybde (længde) 12 cm
Volumen 12,60 dm³
Nettovægt 1,50 kg
Bruttovægt 2,10 kg
Lysspecifikation 22W
Emballage højde 141,50 cm
Emballage bredde 12 cm
Emballage dybde (længde) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig