Calidris / Luna / You

Lyra pendel

Den smukke Lyra lampe har en slank og enkel æstetik, der passer perfekt til moderne indretning. Pendlen er lysstyring kombinerer moderne design med avanceret belysningsteknologi. Med lysstyringsfunktionen kan du nemt tilpasse lysets styrke og temperatur efter behov, hvilket er med til at skabe forskellige stemninger i dit badeværelse. Pendlen er lavet af holdbare materialer og tilføjer både funktionalitet og elegance til ethvert rum. OBS! Denne lampe skal kobles med et af vores spejle med lysstyring for at kunne fungere, da der ikke er LED-driver med.

Vælg farve
Valgt
Messing

190304382

Pris
795 kr.

GTIN (EAN) 5711112906528
Korpusfarve Messing
Højde 9 cm
Bredde 4 cm
Dybde (længde) 4 cm
Volumen 0,14 dm³
Nettovægt 0,47 kg
Bruttovægt 0,62 kg
Afbryder Ingen
El-type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 635 lm
Lysspecifikation 5W LED
RA 95
Emballage højde 9 cm
Emballage bredde 9 cm
Emballage dybde (længde) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig