Match

Magnetliste til A, B, C og E

Dansanis magnetlister til brusedøre er en smart og praktisk løsning, der sikrer en tæt og vandtæt lukning af brusedørene. Disse magnetlister er lavet af holdbart materiale og er udstyret med kraftige magneter, der sikrer, at brusedørene holdes sikkert lukkede under brusebadet. De forhindrer vandspild og sørger for, at resten af badeværelset forbliver tørt og rent. Med Dansanis magnetlister kan du være tryg ved, at dine brusedøre er i god stand og fungerer optimalt, hvilket skaber en behagelig og sikker bruseoplevelse hver gang. Vær opmærksom på at der altid følger en magnetliste med, når du køber Dansani Match døre. De kan dog efterbestilles, hvis du skulle få brug for det.

Vælg farve
Valgt
Klar

1600606

Pris
205 kr.

GTIN (EAN) 5711112324186
VVS nr. 674189948
DB nr. 1960162
Korpusfarve Klar
Højde 195 cm
Bredde 1 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,20 dm³
Nettovægt 0,30 kg
Bruttovægt 0,30 kg
Emballage højde 200 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig