Luna / Mido+ / You

Overløbsring til porcelænsvask

En overløbsring er en afgørende komponent i håndvaskens design. Den monteres normalt omkring afløbet og fungerer som en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre, at vandet overstiger kanten af vasken og oversvømmer. Overløbsringen leder overskydende vand tilbage til afløbet og holder vasken tør. Dette enkle, men vigtige element er med til at sikre, at badeværelset forbliver rent og velordnet, selv når vandet i håndvasken stiger.

Vælg farve
Valgt
Krom

4880043

Pris
65 kr.

GTIN (EAN) 5713804663986
DB nr. 2388367
Korpusfarve Krom
Højde 3 cm
Bredde 3 cm
Dybde (længde) 1,50 cm
Volumen 0,01 dm³
Nettovægt 0,02 kg
Bruttovægt 0,02 kg
Emballage højde 3 cm
Emballage bredde 3 cm
Emballage dybde (længde) 1,50 cm
Serie Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig