Match

Samlekit til model D+D+4 (2 stk.)

Dette samlekit skal bruges til at kombinere 2 teleskopstænger til dine faste vægge i bruseren. Har du købt 2 faste vægge til din bruseløsning, og bruger du her 2 teleskopstænger til at afstive dine vægge, kan de samles med dette samlekit. Kittet er nemt at montere og holder sikkert og stabilt dine teleskopstænger samlet, så de til gengæld holder de faste vægge sikkert monteret.

Vælg farve
Valgt
Krom

1600504

Pris
140 kr.

GTIN (EAN) 5711112294243
VVS nr. 674189590
DB nr. 1879348
Korpusfarve Krom
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Emballage højde 4,20 cm
Emballage bredde 2,40 cm
Emballage dybde (længde) 1,90 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig