Calidris / Luna / Mido+ / You

Slim greb

Slim er et smukt og enkelt bøjlegreb, som du kan bruge på dine badeværelsesmøbler. Slim har en enkel profil og er smukt afrundet og buet ind mod dit møbel. Dette giver et blødt, men samtidigt moderne look til dine badeværelsesmøbler. Slim er desuden fremstillet af zamak, som er en bestemt type legering, der består af zink blandet med aluminium, magnesium og kobber. Zamak er et meget holdbart materiale.

Vælg farve
Valgt
Blank krom

189542043

Pris
150 kr.

GTIN (EAN) 5708877863043
VVS nr. 781296004
DB nr. 1747485
Korpusfarve Blank krom
Højde 1,10 cm
Bredde 20 cm
Dybde (længde) 3 cm
Volumen 0,07 dm³
Materiale Zink
Nettovægt 0,14 kg
Bruttovægt 0,14 kg
Emballage højde 1 cm
Emballage bredde 20 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig