Match

Stabiliseringsarm 30 cm (fast væg)

Dansani Match's stabiliseringsarm på 30 cm er perfekt til at holde en fast væg i bruseren på plads. Den er monteret skråt på væggen for at give ekstra støtte, og den lidt kortere længde gør den velegnet til små badeværelser og bruseområder. Den passer desuden kun til vores faste vægge på 70 cm, har du valgt en breddere væg, skal du have en anden løsning til afstivning af væggen. Stabiliseringsarmen er lavet af holdbart materiale, der ikke bliver påvirket af fugt eller rust. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600502

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112294229
VVS nr. 674189534
DB nr. 1871805
Korpusfarve Krom
Bredde 30 cm
Nettovægt 0,42 kg
Bruttovægt 0,42 kg
Emballage højde 35 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig