Match

Stabiliseringsarm 60 cm (fast væg)

Dansani Match stabiliseringsarmen på 60 cm skal bruges i kombination med vores faste væg til din bruseløsning. Den fås i 2 farver, så den matcher den væg, du har valgt. Dansani Match's stabiliseringsarm sikrer dig både stabilitet og sikkerhed, når du står under bruseren. Den 60 cm lange stang er designet til fast montering på en solid væg, og den passer perfekt til fastgørelse af en brusevæg. Armen sidder skråt ud fra væggen og holder din faste væg på plads i bruseren. Den er lavet af et slidstærkt materiale, som gør den modstandsdygtig over for fugt, som der naturligvis er en del af i en bruser. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600508

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112296445
VVS nr. 674189564
DB nr. 1871806
Korpusfarve Krom
Bredde 60 cm
Nettovægt 0,62 kg
Bruttovægt 0,62 kg
Emballage højde 65 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig