Match

Stabiliseringssstang 100 cm til loftsmontage (fast væg)

Denne stabiliseringsstang skal bruges sammen med vores faste brusevæg i Dansani Match. Når du køber en fast brusevæg, skal du altid tilvælge afstivning. En stabiliseringsstang er en vigtig komponent i ethvert badeværelse, da den giver stabilitet og sikkerhed til vores faste brusevægge. Denne særlige brusestang er 100 cm lang og konstrueret til at fastgøre en fast brusevæg sikkert til loftet. Med dens alsidige design kan den afkortes efter behov, så den passer ind i lige præcis dit badeværelse. Stangen er fremstillet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug uden rust eller korrosion. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600528

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112341312
VVS nr. 674189580
DB nr. 1895203
Korpusfarve Krom
Højde 100 cm
Bredde 100 cm
Nettovægt 1,50 kg
Bruttovægt 1,50 kg
Emballage højde 102 cm
Emballage bredde 9 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig