Match

Stabiliseringssstang 120 cm (fast væg)

Stabiliseringsstangen her passer til den faste brusevæg i Dansani Match. Husk altid at vælge afstivning, når du køber en fast brusevæg. En stabiliseringsstang er en nødvendig tilføjelse til et sikkert brusemiljø. Denne stang, der er 120 cm lang, er perfekt til at fastgøre og stabilisere en fast brusevæg. Stangen sidder fast på væggen, og med dens justerbare funktion kan den nemt afkortes for at passe til forskellige badeværelsesmål. Stangen er konstrueret af slidstærkt materiale, der sikrer solid support og lang levetid. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600527

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112341268
VVS nr. 674189582
DB nr. 1895200
Korpusfarve Krom
Højde 120 cm
Bredde 120 cm
Nettovægt 1,50 kg
Bruttovægt 1,50 kg
Emballage højde 122 cm
Emballage bredde 6 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig