Calidris / Luna / Mido+ / You

Step greb

Step grebet er et aflangt greb, som har en lille gribekant, som gør det nemt og enkelt at bruge. Grebet bliver fremstillet i zamak, som er en type legering, der primært består af zink blandet med små mængder aluminium, magnesium og kobber. Det er et holdbart greb, som vil bevare sit look og æstetik i lang tid.

Vælg farve
Valgt
Inox

189556047

Pris
150 kr.

GTIN (EAN) 5711112963101
VVS nr. 781296806
DB nr. 2076559
Korpusfarve Inox
Bredde 19 cm
Dybde (længde) 2,50 cm
Materiale Zink
Nettovægt 0,15 kg
Bruttovægt 0,15 kg
Emballage højde 1 cm
Emballage bredde 19 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig