Match

Teleskopstang 60-100 cm (fast væg)

En justerbar teleskopstang er den perfekte løsning til at skabe stabilitet og fastholde vægge i bruseren sikkert. Denne teleskopstang har en længde på 60-100 cm, hvilket gør den fleksibel og nem at tilpasse til forskellige bruseområder. Det smarte teleskopiske design gør den nem at justere, og dette gør samtidigt monteringen hurtig og problemfri. Stangen er fremstillet af slidstærkt materiale, så den kan holde til fugten i din bruser. Den er elegant og minimalistisk i designet, hvilket gør at den passer ind i ethvert badeværelse. 

Vælg farve
Valgt
Krom

1600503

Pris
530 kr.

GTIN (EAN) 5711112294236
VVS nr. 674189504
DB nr. 1871807
Korpusfarve Krom
Højde 60 cm
Bredde 3 cm
Dybde (længde) 3 cm
Volumen 0,54 dm³
Nettovægt 0,88 kg
Bruttovægt 0,94 kg
Emballage højde 60 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig