Calidris

Unique dobbelt håndvask efter mål

Dansani Calidris Unique håndvasken er en smuk og enestående håndvask, der er produceret i Silestone-materialet. Vi tilbyder dig at få lavet Unique håndvasken på specialmål, så du kan få lige præcis den rette løsning til dig og dit badeværelse. Silestone's unikke kombination af skønhed og styrke sikrer, at din Calidris Unique håndvask forbliver smuk og funktionel i årevis. Denne håndvask er et perfekt eksempel på skræddersyet skønhed, der møder bæredygtighed i badeværelsesdesignet.

Vælg farve
Valgt
Eternal Statuario

631716512

Pris
36.055 kr.

GTIN (EAN) 5713804263889
Korpusfarve Eternal Statuario
Højde 5 cm
Dybde (længde) 50,50 cm
Materiale Silestone®
Nettovægt 67 kg
Bruttovægt 69 kg
Breddetolerance -1/+1 mm
Enkelt Dobbelt Dobbelt
Intervalbredde 160-179 cm
Hanehul 2
Overflade Silestone®
Emballage højde 15 cm
Emballage bredde 185 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig