Underskabe

Underskabe

Underskabe til badeværelse

Et underskab til dit badeværelse er et skab, hvor der ikke er afløbsudskæring til en vask. Ønsker du i stedet et skab, hvor der er plads til en vask, skal du kigge nærmere på vores vaskeskabe. Med et underskab til badeværelset, kan du skabe et lækkert og sammenhængende badeværelse, hvor du udnytter hele rummets størrelse og får masser af opbevaringsplads. Et underskab til badeværelset kan sættes direkte op ad dit vaskeskab, og med en bordplade ovenover, vil det give badeværelset et flot og sammenhængende udtryk.

Skab 1 låge 40x40x30 cm
8.205 DKK
Skab 1 låge 40x40x30 cm
8.205 DKK
Skab 1 låge 80x40x30 cm
9.070 DKK
Skab 1 låge 80x40x30 cm
9.070 DKK
Skab 2 låger 40x80x30 cm
10.920 DKK
Skab 1 låge 80x40x40 cm
11.905 DKK
Skab 1 låge 80x40x40 cm
11.905 DKK
Skab med 1 skuffe 40x40x40 cm
7.985 DKK
Skab 1 skuffe 40x40x40 cm
9.995 DKK
Skab 1 skuffe 40x60x40 cm
9.100 DKK
Skab 1 skuffe 40x60x40 cm
11.365 DKK
Skab 1 skuffe 40x80x40 cm
10.215 DKK
Skab 1 skuffe 40x80x40 cm
12.770 DKK
Skab 1 skuffe 40x100x40 cm
11.340 DKK
Skab 1 skuffe 40x100x40 cm
14.185 DKK
Skab med 2 skuffer 40x40x40 cm
10.335 DKK
Skab 2 skuffer 40x40x40 cm
12.920 DKK
Skab med 2 skuffer, 40x60x40 cm
11.635 DKK
Skab 2 skuffer 40x60x40 cm
14.535 DKK
Skab 2 skuffer 40x80x40 cm
13.025 DKK
Skab 2 skuffer 40x80x40 cm
16.285 DKK
Skab med 2 skuffer 40x100x40 cm
14.715 DKK
Skab 2 skuffer 40x100x40 cm
18.395 DKK
Skab med 2 skuffer 60x40x40 cm
10.335 DKK
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Få underskabe med låger og skuffer

De fleste af vores underskabe kan du få med skuffer. Skuffer er det mest populære valg på badeværelset, og derfor har vi i vores serier også et stort udvalg af underskabe med skuffer. At skuffer er populære på badeværelset kan vi sagtens forstå – du får her masse af god opbevaringsplads, og har du høje skuffer i dit underskab og vaskeskab, kan du lade tingene stå oprejste i dine skuffer, så du har et godt overblik over dine ting. Har dit vaskeskab også skuffer, kan du med fordel vælge at få dit underskab med skuffer, så du opnår et ensartet udtryk.

I vores Luna serie har du mulighed for at vælge et underskab med låge. Dette underskab minder på en måde om et knap så højt højskab, og da det er det dybere end vores andre overskabe, kan du med fordel bruge det i badeværelset, hvor du har lidt mere plads. På dette underskab, skal du dog huske at tilvælge en bordplade, da toppen på skabet er alufarvet. Brug gerne flere af disse høje underskabe ved siden af hinanden, og du får et flot opbevaringsmøbel, som du kan bruge på badeværelset eller andre steder i din bolig. Underskabet har 2 flotte glashylder, så du nemt kan få plads til dine ting. Dette underskab til dit badeværelse kan også fås med integrerede greb eller push open, hvis du er til et mere rent og minimalistisk look.

Underskabene med skuffer åbner og lukker lige så nemt som dit vaskeskab, og i underskabene er der god plads til dine ting. Vælg gerne høje skuffer, så shampoo og andre flasker kan stå oprejste i din skuffe. Dette giver dig også et bedre overblik, og gør det nemmere ikke at rode. Det er nemmere for alle i familien at holde orden i skabe og skuffer, når tingene har en fast plads. Underskabe med skuffer fås selvfølgelig også med valgfrie greb eller endda med push open, hvis du mere er til et glat udseende på dit badeværelse.

 

Underskabe til badeværelse i mange størrelser og materialer

Vi har underskabe til dit badeværelse i flere forskellige størrelser og materialer. Skal du bruge et underskab i fx 60 eller 80 cm bredde? Så finder du det her hos os. Vi har også underskabe i forskellige højder alt afhængig af hvad du har brug for. Vælger du fx et underskab med 1 skuffe, kan du bl.a. få dem i en højde på 40 cm. Ønsker du 2 skuffer kan du få underskabene i en højde på 64 cm. Sæt gerne underskabene sammen med dit vaskeskab, og vælg her samme skuffe-layout som dit vaskeskab, og så får du et flot og sammenhændende look i badeværelset. Lad dig gerne inspirere af vores forskellige serier her.

Vi har selvfølgelig også flere forskellige farver og materialer at vælge mellem til vores underskabe. Er du til et naturligt trælook? Eller kan du bedre lide de lidt mørkere farver? Måske du helst vil have et hvidt underskab? Så kan du vælge mellem hvid mat og hvid højglans. Og du kan selvfølgelig også vælge at få dit underskab i en valgfri farve, så det passer perfekt ind i dit drømmebadeværelse. Mulighederne for materiale og farver er mange til dine skabe, og sådan skal det også være, for med Dansani kan du sammensætte dit drømmebadeværelse.

 

Vælg underskabe uden vask

Forskellen på et underskab og et vaskeskab er, at der i et underskab ikke er afløbsudskæringer til en vask. Dette er vigtigt, når du skal tegne og sammensætte dit badeværelse. Når du sætter dit underskab sammen med et vaskeskab, skal du enten tilvælge en bordplade og en bordstående vask, eller få skræddersyet din håndvask, så den går hen over dit underskab. Du kan læse meget mere om skræddersyede løsninger lige her.

Du kan også bruge underskabene som et møbel for sig i dit badeværelse. På den ene væg har du dit vaskeskabmed en flot vask, og på væggen ved siden af, sætter du 2 underskabe sammen uden vask, men i stedet med en flot bordplade, der passer ind i farverne. Derved har du masser af ekstra opbevaringsplads, uden at der tages plads i højden på dit badeværelse.

Har du ønske om en dobbeltvask? Så overvej en skræddersyet løsning, hvor du vælger 2 vaskeskabe med en bordpladeovenpå med 2 bordstående vaske, og imellem disse 2 vaskeskabe vælger du så et underskab med samme antal skuffer som dit vaskeskab, og du får herved et virkelig flot og sammenhængende møbel. Lad dig gerne inspirere af billederne på denne side.

Hvis du har en skråvæg i dit badeværelse, er vaskeskab i kombination med et underskab en rigtig god idé. Med en asymmetrisk vask, kan du lade underskabene være under din skråvæg, og vaskeskabet med vasken være længere inde i rummet. Du kan derved udnytte alle dine kvadratmeter i badeværelset og få opbevaringsplads selv med begrænset plads. Se meget mere om badeværelser og skråvægge her.

Bemærk at vores underskabe ikke kan bruges til at understøtte en vaskemaskine eller tørretumbler. Du kan i stedet vælge at bruge op til flere underskabe ved siden af vaskemaskinen, hvor du har plads til dine rengørings- og vaskemidler.

 

Det komplette badeværelse

Husk at tænke på dit badeværelse som en helhed og tag højde for størrelse og form af dit badeværelse, når du designer det. Du kan læse meget mere i vores guide her.
Er der plads til andet end et vaskeskab? Måske der kan være overskabe på væggen ved siden af spejlet? Eller skal du gå efter en asymmetrisk løsning med både vaskeskab, underskab og en håndvask med en vask placeret til en side? Det kan også være, at der kan være plads til et højskab eller to, så du kan få masser af opbevaringsplads. Uanset hvor mange skabe eller hvilke skabe, du vælger til dit badeværelse, så er det vigtigt at tænke på, at du skal have plads til dine ting. Det kan sagtens være at et enkelt vaskeskaber nok, men det kan også være at et vaskeskabi kombination med et underskab er den rigtige løsning i dit badeværelse.

Husk at du på vores sider under inspiration kan se meget mere om rumstørrelser og indretning af badeværelser. Her kan du lade dig inspirere, så du kan finde og få dit præcise drømmebadeværelse.

 

Hvordan sætter man et underskab op?

Når du skal montere et underskab, er det vigtigt at du følger den monteringsvejledning, der følger med, når du køber underskabet hos Dansani. Vores vejledning er udførlig og hjælper dig til korrekt montering. Hvis du hellere vil have en professionel til at sætter underskabet op, kan du sikker finde én, der vil være behjælpelig med det.

 

Hvor bredt er et underskab?

Vores underskabe fås i flere forskellige bredder, så du kan finde et skab, der passer lige ind i dit badeværelse. De fås fra 40-120 cm, så der er rig mulighed for at du kan få indrettet et badeværelse, der passer lige præcis til dig og dine behov.

 

Hvor højt er et underskab?

Underskabe fra Dansani fås i flere forskellige højder. Du kan få underskabe med skuffer der måler 40-64 cm, men vi har også underskabe med låger, som måler 80 cm i højde.

 

Hvor skal et underskab hænge?

Et underskab skal hænge dér, hvor du har plads til det – så enkelt er det. Har du en fri væg under et vindue, og ønsker du mere plads til opbevaring, kan et underskab hér være den rette løsning for dig. Kig på dit badeværelse og vær kreativ med indretningen, så du kan få plads til al den opbevaring, du har brug for.