Find Dansani Vejle hos Village Bolig og Bad

Dansani Vejle finder du hos Village Bolig & Bad, som er et stort og lækkert ubemandet showroom i Vejle. Vi har åbent alle dage og alle døgnets timer, så du i ro og mag kan gå op opdagelse og udforske vores produkter, så meget du vil, og når du vil. I det flotte showroom finder du udover Dansani badeværelsesmøbler, brus og belysning også andre brands indenfor indretning af bad og bolig så som Grohe og Unidrain. Oplev, mærk efter og bliv inspireret, så du kan træffe det rigtige valg til dig og dit badeværelse.

Tag en virtuel tour på Google gennem showroomet

Oplev Dansani badeværelsesmøbler, belysning og brus

Hos Village Bolig & Bad udstiller vi et stort udvalg af forskellige badeværelsesmøbler brus, og belysning, og der er masser af inspiration at hente, når du skal indrette dit nye badeværelse. Du finder møbler til alle badeværelser, uanset størrelse og form, i forskellige design, materialer og farver. Vi tilbyder også løsninger efter mål, så de passer ind i lige netop dit badeværelse, uanset skrå og skæve vægge. Udover badeværelsesmøbler og belysning finder du også et udvalg af bruseløsninger i vores Dansani Vejle showroom hos Village Bolig og Bad.

Har du spørgsmål til vores produkter under dit besøg i Dansani Vejle showroom, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 73222900. Se vores åbningstider her.

Guide til ADGANG »

Se mere på villageshowrooms.com

Village Bolig & Bad

Solgave Alle 2B
7100 Vejle 

 

Udfyld formularen herunder for at modtage en QR-kode via SMS.
Koden skal scannes ved indgangen.