Hold orden med funktionelt badeværelsestilbehør

Kender du det? Der skulle egentlig bare stå en pyntesæbe og en dekorativ parfumeflaske på hylden, men pludselig har de fået selskab af hårlak, tandpastatuben og posen med vatpinde. Og bordpladen, der kun var tiltænkt sæbedispenseren og minibregnen, flyder over med vatrondeller, neglefile og føntørreren. Funktionelt badeværelsestilbehør kan i denne sammenhæng blive din nye bedste ven.

Derfor har vi her samlet i en række gode tips og tricks til at holde orden på badeværelset og gøre det nemt at gøre rent.

Indretning af skuffer og skabe »Skab stemning med lys »Accessories »

Indretning af skuffer og skabe

Brug skabe og skuffer til opbevaring

Sørg for at have rigeligt med skabs- og skuffeplads, så du kan holde badeværelsestingene inde og støvet ude. Har du ikke plads til et traditionelt højskab, kan du altid være kreativ og lege med at finde plads til overskabe på utraditionelle steder, som fx over toilettet, radiatoren eller bag døren.

Fyld dine skabe og skuffer med praktisk badeværelsestilbehør og gør dagligdagen lettere.

Se skabe »

Få systematisk opbevaring i skufferne med praktisk tilbehør til badeværelset

Drop skabslågerne under håndvasken og vælg i stedet en løsning med skuffer, så du ikke skal helt ned i knæ og rode inde i bunden af skabet. Brug rumdelere og bakker til at inddele skuffer i mindre rum, så hver ting har sin plads. Du kan enten bruge dem du allerede har stående eller gå på jagt efter specifikt badeværelsestilbehør. Men husk at vælge noget, der er nemt at vedligeholde og kan holde til det fugtige klima på badeværelset.

Se rumdelere og bakker »

Undgå, at dine ting rutsjer rundt i skufferne

Med skridsikre gummimåtter kan du sikre dig, at dine ting bliver på deres plads, også selv om du kommer til at åbne og lukke skuffen med et hårdt skub eller træk. Samtidig beskytter de skuffebunden mod ridser og slitage. Gummimåtterne kan let tages ud af skuffen og rengøres og kan fint kombineres med andet badeværelsestilbehør, som fx bakker og rumdelere. Leveres som standard i YOU, Luna, Calidris og Curvo

Hav altid dine elektriske apparater ved hånden

Det er bare nemmere at lade føntørreren eller glattejernet blive siddende i stikket frem for at skulle pakke det pænt væk og rulle ledningen op efter brug. Du skal jo alligevel bruge det igen i morgen tidlig. Gør en dyd ud af din magelighed og indret dig med stikkontakter i skabe eller skuffer, så kan du opbevare dine apparater dér og undgå at tingene roder på badeværelset. Det er også praktisk, når du skal oplade shaver eller tandbørste. Elstik i nederste skuffe følger med, når du bestiller lys til dine skuffer. Det kan desuden købes separat til placering i skuffer og skabe.

Vælger du en gør-det-selv løsning så husk, at stikkontakter i fugtige rum som badeværelser skal være IP44-godkendte.

Udnyt pladsen i dine skabe med lækkert badeværelsestilbehør

Vælg funktionelle udtræksbakker, der skaber et godt overblik over mindre ting i dine skabe.

Hvis du har brug for al pladsen på hylderne, kan du også tilkøbe flytbare bakker, som kan placeres på højskabslågen. Så kan du let tage tingene med over til vasken. Små træbakker kan stables inde i skabene, så du kan udnytte pladsen til optimal opbevaring.

Se udtræksbakker »

Se flytbare bakker »

Skab stemning med lys

Indvendigt lys giver dig bedre overblik og god stemning

Som badeværelsestilbehør til skuffer kan du vælge behageligt LED-lys, som både skaber stemning og gør dine skuffer indbydende. Lyset er vinklet i 45 grader så du ikke bliver blændet og samtidig får et optimalt lys ned i skuffen. Tilvælg lys, når du vælger vaskeskab, så får du i udvalgte serier også et elstik indbygget i nederste skuffe.

Men også til spejlskabe og sideskabe kan du og få et bedre overblik over dine ting med indvendig LED-belysning. Så kan du finde rundt og behøver ikke at tænde for det skarpe loftslys, som gør det sværere at falde i søvn igen. Tilvælg lys i forbindelse med bestilling af skabet.

Behageligt lys til natlige toiletbesøg

Blandt vores badeværelsestilbehør finder du indbygget lys under vaskeskabet. Så kan du let orientere dig på badeværelset om natten og undgår at tænde det skarpe loftslys, som kan gøre dig for vågen. Det er rigtig dejligt, når man har små børn. Ud over at være praktisk, tilfører lyset også en behagelig stemning i badeværelset. Tilvælg indbygget lys, når du vælger vaskeskab.

Få godt lys til alle gøremål i dit badeværelse

Lyset spiller en vigtig rolle for vores sundhed og velvære, og det er bevist, at godt lys øger vores livskvalitet. På badeværelset er godt lys ekstra vigtigt, specielt når du skal lægge makeup. Ingen kvinder ønsker at lægge en makeup som ser perfekt ud i spejlet, men fremtræder helt anderledes ude i dagslyset. Som mand vil du også gerne være sikker på, at barberingen er helt perfekt.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den bedste belysning til spejle og spejlskabe, men også til resten af badeværelset. For at du kan skabe den perfekte helhed i indretningen samt få det mest optimale lys, kan du supplere med pendler, spots og loftslamper der matcher til lamperne på spejle og spejlskabe.

Se lamper »

Se mere om belysning her »

Bubble lampe

Den nye Bubble lampe er ikke bare rigtig fin, den kan også justeres i alle retninger.

Se Bubble »

Bløde former

Den runde form på den nye Bright lampe er helt i stil med tidens trend med bløde former, og det smarte er også, at selv samme lampe både kan bruges som spejl-, væg- eller loftslampe.

Se Bright »

Accessories

Småt men godt badeværelsestilbehør til småting og make-up

Det virker i køkkenet, så hvorfor ikke også indføre det i badeværelset? Brug magnetlister til små metalting som neglefile, sakse og pincetter. Så er de altid nemme at spotte – og sjove for børnene at sætte på plads efter brug.

Brug makeup-holdere med små rum til alt fra kohlblyanter til mascara og pensler. De passer perfekt ned i bakkerne. Så slipper du for misfarvninger fra makeup-rester i skuffer og skabe og kan bare tage hele bakken ud, når du skal bruge indholdet.

Se bakker »

Få vasketøjet væk fra gulvet

Det er bare hurtigere og nemmere at vaske et gulv, der er fri for ting, som der skal flyttes rundt på. Så hæng vasketøjskurven op på væggen, men husk at vælge en løsning, hvor du kan løfte hele kurven af, når du skal vaske. Har du skabsplads tilovers, kan du vælge at sætte vasketøjskurven ind i skabet, så du er helt fri for det støvsamlende vasketøj.

Se vasketøjskurve »

Skab enkel hygge med praktiske hylder

Et rart badeværelse emmer af velvære, og de færreste af os forbinder et klinisk og rengøringsvenligt rum med hygge. Så indret badeværelset med lækkert badeværelsestilbehør som små, enkle hylder eller kurve til udvalgt nips for at skabe atmosfære. Vælg mellem forskellige varianter, fx en fleksibel hylde, som kan skabe et stringent, moderne og minimalistisk look og dermed give dit badeværelse et helt personligt touch. Hylden kan samles på flere forskellige måder, så den kan anvendes til nips, håndklæder eller småting.

Med svævende hylder i samme farver som møblerne kan du placere diverse pyntegenstande rundt i badeværelset og skabe din helt personlige indretning. Hylderne har skjult ophæng, så de nærmest svæver ud fra væggen. Hylderne kan også bruges, hvis du mangler ekstra plads til småting, du ofte bruger, fx ved siden af spejlet.

Se hylder »

Nyt look

Illumi hylden med den sorte alukant og de mørkt tonede glashylder passer perfekt til det asymmetriske sæt, hvor Illumi strækker sig ud over møblet. Det er nyt og inspirerende.

Se Illumi hylde »

Smart Chic spejlhylde

Så smart og enkelt kan det gøres - den fikse lille Chic metalhylde placeres halvvejs indover spejlet og er perfekt til brillerne og en flakon med duftpinde.

Find Chic her »

Present spejl

Skab ekstra effekt med minispejlet med tilhørende hylde. Spejle som dekoration er en trend og den tonede effekt på både spejl og hylde gør udtrykket i badeværelset cool og lækkert.

Se Present spejlet »

Hav altid varme håndklæder ved hånden

Det får du med elektriske håndklædetørrere, der hurtigt tørrer dine håndklæder og efterlader dem lune og behagelig for en øget følelse af velvære på badeværelset. En timer gør, at du kan indstille, hvornår og hvor længe håndklæderne skal tørre. På den måde sikrer du, at du altid har lune og tørre håndklæder, når der er brug for det. Samtidig skåner du miljøet, da håndklædetørrerene ikke skal være tændt hele tiden.

Se håndklædetørrere »

Flytbar og praktisk håndklædeholder – god til alle rum

Den mobile håndklædeholder er et stykke dekorativt badeværelsestilbehør og opfylder samtidig behovet for opbevaring af våde håndklæder. Mangler du plads, kan du placere den i brusenichen, når denne ikke er i brug. Den kan også rykkes ind i soveværelset og bruges som et ekstra tøjstativ, så brugt tøj kan luftes inden det hænges ind i skabet.

Se håndklædeholder »

Vil du se den mindste detalje i dit ansigt?

Med et elegante og funktionelt makeupspejl på fod kan du komme helt tæt på alle detaljerne i dit ansigt, både når du skal lægge make-up, plukke øjenbryn mv. Spejlet har indbygget LED belysning, der lyser dit ansigt op og forstørrer 5 gange.

Se makeupspejl »